MENU

Blogger shoot: Kristy

Kristy, photo by José Chan

Hierbij weer een outfitshoot van afgelopen herfst! Deze foto’s zijn gemaakt in Den Haag, waar er super veel mooie plekjes om outfitfoto’s te maken die nog niet ontdekt zijn door fashion bloggers. Het lijkt soms wel alsof alle fashion bloggers uit Amsterdam komen! Ik vind het dus altijd leuk als bloggers in Den Haag willen shooten, want ik kan dan eindelijk de locaties gebruiken die ik al lang op het oog heb. Amsterdam is natuurlijk ook mooi, maar daar kan ik zelf niet zo makkelijk nieuwe locaties verkennen.

Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie vaste plekjes om outfitfoto’s te maken of zoeken jullie vaak naar nieuwe locaties?

Kristy, photo by José Chan

Trouwens, voor wie dacht dat ik alleen maar met grote bloggers werk: dit is Kristy en pas nadat we deze foto’s hadden gemaakt en hadden gekletst over alles wat te maken heeft met bloggen, had ze besloten om ook haar eigen blog te beginnen!

 

Comments

Mooie foto’s weer! Lijkt mij best moeilijk om de perfecte plekjes te zoeken enzo haha

Wat een mooie foto’s, prachtige locatie inderdaad. Ik maak mijn foto’s vaak een beetje in de buurt, zou eigenlijk ook eens op zoek moeten gaan naar wat nieuwe plekjes.

Wat een prachtige foto’s zijn het weer geworden (comment ik ooit wel eens iets anders?!) en wat een mooie meid! Echt een super leuk plekje om te shooten.

Dankjewel! Hahah, ik post dan ook wel veel van dezelfde soort foto’s, dus het ligt niet aan jou ;)

oooh echt super mooi! Ik heb geluk dat ik in een fotogenieke stad woon :P

Wauw, mooi!! En wat grappig dat ze na deze foto’s pas aan een blog is gaan denken. Meestal is dat andersom natuurlijk!

Wat een prachtige foto’s! Wat betreft foto’s maken heb ik wel een soort vaste “straat” maar dat is echt puur omdat het lekker dichtbij mijn huis is en er zoo veel verschillende soorten huizen staan!

Prachtige foto’s weer! Ik post zelf geen outfit’s, hoewel het ook niet altijd makkelijk is om beauty spullen te fotograferen ben je wel minder afhankelijk van het weer gelukkig :-)

Mooie foto’s weer en dat is zeker een prachtige locatie! Mooie meid is het ook. Zelf heb ik nog geen ervaring met het maken van outfitfoto’s, maar binnenkort ga ik er eens aan beginnen. Het lijkt mij namelijk ontzettend leuk. Ook wel heel lastig, dus ben benieuwd!

Wat leuke foto’s echt geslaagd meid.

Erg mooie foto’s weer! In Nijmegen weet ik meestal wel mooie plekjes te vinden maar vind het in andere (grotere) steden soms lastig.

Wat een prachtige locatie! Ik heb wel een paar favoriete plekjes, maar vind het altijd lastig blijven om de perfecte achtergrond te vinden!

Wat ziet het er mooi uit :). Fijn plekje. Leuk om zo een nieuwe stad te ontdekken!

mooie foto’s weer, mooi plekje inderdaad ook voor een foto. Zo’n trapje doet me altijd denken aan films uit amerika :)

Dankje! Ja hè, net New York in SATC!

Oh wow dit is inderdaad echt een prachtig plekje om te shooten, mét een mooie outfit. Jij kunt trouwens vast antwoord geven op een vraag die mij al heel lang bezig houdt (als ik zo vrij mag zijn ;)). Veel fashionbloggers zie ik altijd voor een deur of huis poseren, of op een veranda. Maar dan denk ik, daar wonen toch mensen? En vinden die mensen dat dan niet raar? Of zijn het eigenlijk altijd openbare plekken maar lijkt dat op de foto gewoon niet zo? Ik ben benieuwd! (:

Het ligt eraan waar het is, denk ik. In principe, als je niet in iemands voortuin staat, dan is het gewoon openbaar. In Amsterdam maak ik foto’s langs de grachten van bloggers, maar daar lopen altijd veel mensen langs, dus dat is niet zo raar. Verder kunnen het natuurlijk ook kantoorpanden zijn die eruit zien als huizen. En het hoeft natuurlijk helemaal niet zo lang te duren om een paar foto’s te maken. Dan hebben ze misschien gewoon niks door. Zo lang er niemand naar buiten komt om er wat van te zeggen, is er niks aan de hand, hahah.

Comment

CLOSE