MENU

Blogger shoot: Kristy

Kristy, photo by José Chan

Deze foto’s zijn al zo’n tijd geleden gemaakt dat ik het gevoel heb dat ik nu alweer een beetje ben gegroeid in m’n fotografie en in het bewerken. Als ik ze nu zou bewerken, zou ik het waarschijnlijk anders doen dan 5 maanden geleden. Ik heb in de tussentijd ook meerdere nieuwe dingen geleerd qua bewerking. Desalniettemin, deze mooie gele bladeren vind je nu dan weer niet, dus dezelfde foto’s zou ik nu niet kunnen maken.

Kristy, photo by José Chan

Als we het hebben over groeien in fotografie.. deze zomer ga ik een upgrade maken naar een full-frame camera! Ik weet natuurlijk dat het maken van mooie foto’s niet alleen maar af hangt van de apparatuur. Ik gebruik nu de Nikon D5200, een prima DSLR camera. Daarom had ik ook niet per se de behoefte om over te stappen, maar toen mijn moeder het voorstelde en ik me erin ging verdiepen werd ik stiekem toch wel enthousiast. We twijfelden tussen de Nikon D750 en D810. Een paar weken terug mocht ik bij een kennis de D810 testen en op dezelfde dag bij een bruiloft kon ik toevallig ook even de D750 van iemand testen. Na wat overwegingen heb ik dan toch voor de D810 gekozen. Het zal wel even wennen zijn. De camera is bijvoorbeeld veel zwaarder dan de camera die ik nu heb en het zal wel ook wennen zijn qua knopjes. Ik krijg ‘m deze zomer binnen, maar ik kan niet wachten om ermee te shooten!

x Joos

Follow

comments

Wat gaaf, dan worden je foto’s waarschijnlijk nog mooier. Ze zijn nu al zo mooi, you go girl! (:

Dit blijft gewoon een geweldig plekje in Den Haag <3 Zo mooi.

Wauw wat een geweldige foto’s zeg!

Mooie weer foto’s weer! En het is juist goed dat je dingen ziet die je nu anders zou doen. Betekent inderdaad dat je gegroeid bent. En enorm tof dat je een full frame camera aan gaat schaffen. Behalve dan dat ze enorm zwaar zijn, brengt het natuurlijk wel erg veel voordelen met zich mee. Ik merk zelf ook altijd enorm verschil tussen mijn eigen camera en de dikke vette zware camera van mijn vriend haha. Je kan er echt prachtige foto’s mee maken.

Dankjewel! Jaa, ben heel benieuwd hoe t zal zijn!

Ik ben benieuwd naar die camera! Ik vind het nog steeds lastig om portret foto’s te bewerken eigenlijk.

Oefening baart kunst! Ik ben nu na 2 jaar nog steeds bezig met nieuwe technieken leren om te bewerken. Het kan op zoveel manieren, je moet uiteindelijk gewoon doen wat jij mooi vindt!

Wauw, wat een mooie foto’s! En wat onwijs gaaf dat je een nieuwe camera krijgt, ik ben heel benieuwd naar je ervaringen :) Liefs!

Dankjewel! Zul je tegen die tijd vast en zeker van me horen!

De foto’s zijn heel gaaf! En vooruit gang merken is altijd fijn toch ;)
Wat tof dat je een nieuwe camera krijgt! Ben benieuwd naar je review

Dankjewel! Jaa, je zal tegen die tijd genoeg foto’s zien hier die met die camera zijn gemaakt hahah.

Tot dat je een nieuwe camera krijgt! Nog even wachten maar dan heb je ook wat. De foto’s zijn trouwens weer erg mooi! Zo gaaf ook dat gele van de bomem op de achtergrond. :)

Jaa, ik ben heel benieuwd hoe m’n foto’s dan worden. Ja echt mooi is het daar in de herfst!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE