MENU

Blogger shoot: Kristy

Kristy

Drie keer raden in welk seizoen deze foto’s zijn genomen! Hahah, oké lijkt me overduidelijk. Ik weet nog dat ik de ochtend van deze shoot super blij was met de bladeren op de grond en aan de bomen. Maar terwijl we bezig waren met deze foto’s, waren ze op de achtergrond bezig de bladeren weg te blazen!!! Waren we dus een uurtje later gekomen, was alles weggeweest. We hadden geluk dus! Ik heb alleen wel soms de mannetjes op de achtergrond in oranje pakjes weg moeten photoshoppen. Als je heel goed kijkt op de foto rechtsboven zie je nog een oranje vlek van zo’n mannetje..

Comments

Wat mooie foto’s zijn het meid.

Dit is in Den Haag toch? In ieder geval is in Den Haag een soortgelijk plekje en het doet me altijd denken aan Parijs.

Ja in Den Haag, bij het Lange Voorhout! Die straat heeft inderdaad iets chiques zoals in Parijs.

Wat een prachtige foto’s, en die kleuren…Mooi!

Wow, wat een indrukwekkend prachtige foto’s! Geweldig :D

Prachtig! Lange Voorhout is het mooiste in de herft. Tenmiste, ik denk dat dit het LV is, haha. Prachtig die kleuren!

Dit is inderdaad het Lange Voorhout. Goed gezien! ;)

Ahhhh die kleuren! Zó mooi! Gave fotos zijn het geworden. De herfst blijft toch wel een fotogeniek seizoen hè. :)

ik dacht al toen ik de foto’s zag: liggen er nu nog zoveel bladeren op de grond dan? haha! echt prachtige foto’s! en die laarzen: wauw!

Ik vind het juist erg mooi zo met een herfstachtergrond, het zou me trouwens helemaal niet zo erg opgevallen zijn als je het niet gezegd had haha. Mooie outfit ook!

Prachtige foto’s zo met die kleuren van de herfst :)

Prachtig, die kleuren! Ik vind de herfst denk ik het meest fijne seizoen om mijn outfit foto’s te maken (als het niet regent dan, haha)

Hihi, fijne herstfoto’s! Mooi weer <3. Prachtig, al die bladeren erbij.

Wat een mooie setting met al die bladeren zeg!

Comment

CLOSE