MENU

Blogger shoot: Kelpa

Fotoshoot

October 31, 2016

Kelpa's diary, photo by José Chan

Kelpa's diary, photo by José Chan

Kelpa's diary, photo by José Chan

Kelpa's diary, photo by José Chan

Een blogger waar ik vaker mee ga samenwerken, dus waar jullie vast meer foto’s van gaan zien op m’n blog is Kelpa van Kelpa’s Diary. Kelpa is een onwijs aardige meid met heel veel stijl. En, ze vertelde me dat ze waarschijnlijk volgend jaar gaat stoppen met haar baan om full-time te gaan bloggen. Hoe awesome dat ze zo’n grote stap durft te maken!

Ik heb een druk weekend achter de rug, maar wel een heel leuk weekend vol met shoots, edit-werk en afspraken.

– Zaterdag heb ik een shoot gedaan voor The Smart Page, een platform over inspirerende vrouwen in business. Hier worden vaak vrouwen voor geïnterviewd en afgelopen zaterdag mocht ik als fotograaf mee naar een interview met Lyddia Roy, een inspirerende vrouw die een eigen PR bureau heeft. De foto’s zullen binnenkort te zien zijn op The Smart Page. Daarna ben ik weer gaan shooten met Kelpa.
– Zondag hebben mijn vriend en ik wat foto’s gemaakt voor een review die deze week online komt. En natuurlijk zijn er zondag weer vlogs online gekomen die ik heb ge-edit afgelopen week: de vlogs van Annic en van Sanny.

Op de planning van deze week staat nog niet zoveel: een bloggershoot, een dag werken op het architectenbureau, de wekelijkse video’s en vlogs editen en een sauna party op vrijdag hahah (een dagje Spa)!

Kelpa's diary, photo by José Chan
Comments

Wat tof! Mooie vrouw is ze ook. Ben benieuwd naar de komende shoots!

Supermooie foto’s weer! Ik stuur altijd de links van je artikelen met blogger shoots door naar vriendinnen; “Dit soort foto’s moeten we ook eens maken!”. Ik vind je foto’s altijd zó mooi! Natuurlijk kan ik het niet namaken, maar het is vooral superleuk als inspiratie :)

Dankjewel! Aww, dat is super leuk om te horen! En iedereen kan het hoor, jij ook! :)

De fotos zijn weer heel tof

Dankjewel, Suzanne! X

De foto´s zijn weer eens heel erg gaaf!

Hele mooie foto’s! Toffe scherptediepte!

Dankje! Ja, daar hou ik wel van ;)

Mooie foto’s José! En niet druk zo te zien ;)

Wat maak je toch prachtige foto’s <3. Iedere keer ben ik er weer weg van! Tof dat je vaker met haar gaat samenwerken. En wat een gezellige week coming up, geniet ervan :)!

Dankjewel! Leuk om te horen, dankjewel, jij ook een fijne week nog! X

Comment

CLOSE