MENU

Bloggershoot: Kelpa

Fotoshoot

November 16, 2016

Kelpa, Kelpa's diary, by José Chan Kelpa, Kelpa's diary, by José Chan Kelpa, Kelpa's diary, by José Chan

Hebben jullie ook zo’n last van het grijs en grauwe weer? Ik blijf het liefst de hele dag binnen onder een warme deken How to get away with murder of New Girl kijken, maar helaas gaat dat niet. Op foto’s die ik buiten maak merk ik ook verschil. Het licht is niet bepaald inspirerend en de lucht is ook saai grijs. Deze foto’s met Kelpa zijn gemaakt toen het nog niet zo grauw was. Het was op die ene dag dat het opeens weer best warm was. Ik had het toen zo warm dat ik zelfs even zonder jas ben gaan fotograferen!

Vandaag heb ik gelukkig een binnenshoot in het Tropenmuseum in Amsterdam. Het is in samenwerking met een designer van wie ik eerder ontwerpen had gefotografeerd tijdens een fashion show. Ik heb er zin in! Ik zal m’n best doen om wat ‘behind the scenes’-beelden te laten zien!

Comments

Wat een mooie foto’s weer Jose! Ben verliefd op haar broek + tas :)
Liefs, Carmen.

Wat een gave laarsjes! Die maken je dag gelijk veel beter.

Hele mooie foto’s weer! Vind de foto op de trap ook gaaf, geeft mooie diepte. En inderdaad dat grijze weer, blehhhh. Gisteren was het trouwens nog best wel lekker weer, toen hebben een vriendin en ik lekker uitgewaaid op het strand bij Scheveningen :)

Heeele toffe foto’s!! En inderdaad, ook ik word niet echt vrolijk van het saaie weer. Vooral dat je dan naar je werk gaat in het donker en dat je thuiskomt in het donker, niet echt motiverend.

Wat gaaf weer die foto´s ze heeft dan ok wel een hele gave outfit aan!

Die broek, love it! Vind de foto bovenin rechts het tofst gemaakt!

Wat zijn deze foto’s mooi geworden. Haar outfit is ook super :)

Ik word gewoon somber van dat grijze weer. Iedere dag regen.. bah.
Toffe foto’s!

Hele leuke foto’s! Vind de outfit ook zo tof

Comment

CLOSE