MENU

Blogger shoot: Josie

Josie, photo by José Chan

Josie, photo by José Chan

Josie, photo by José Chan

Josie, photo by José Chan

Een hele lange tijd geleden kwam ik op Pinterest een foto van een graffiti muur in Rotterdam tegen en ik wist dat ik daar een shoot zou doen ooit. Áls ik die muur kon vinden. Ik weet nog dat ik onder de pin had geschreven: “Need to find that wall”. Nou, ik heb ‘m gevonden hoor!! Minstens 2 jaar later, maar goed. Zo vaak ben ik niet in Rotterdam :P. Eind vorige maand was ik op weg naar een afspraak toen ik bij toeval de muur zag in een zijstraat. Ik maakte gelijk wat foto’s om de plek te onthouden. De week erop ging ik shooten met Josie in Rotterdam en ik had natuurlijk meteen deze locatie in gedachten. Hij past ook echt precies bij Josie’s stoere outfit. De muur is in het echt nog veel en veel groter, vooral in de hoogte. Hoe cool is deze muur als achtergrond van deze outfitfoto’s?

comments

Wat een ontzettend gave, stoere foto’s!

Ah die muur is inderdaad heel tof en past ook goed bij de outfit van Josie!

Wauw wat een mooie foto’s!

Tof dat je van Josie foto’s hebt genomen! Waar is deze muur ergens in Rotterdam? Zo vet.

Jaa, de muur is vlakbij Centraal Station, vlakbij het Schouwburgplein :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE