MENU

Blogger shoot: Jiami

Jiami, photo by José Chan

Tijdens deze shoot met Jiami hadden we geluk met het licht. Of pech. Het is maar hoe je het bekijkt. De zon scheen heel fel, dus voor de foto’s moesten we wel een beetje schaduw opzoeken. Bij dit gebouw zie je de schaduw van boombladeren met af en toe wat licht door de bladeren heen. Het zorgt voor een wat vlekkerig schaduwpatroon, maar ik heb geprobeerd er het beste van te maken door Jiami vaak net in het licht te laten staan.

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Eén van de foto’s die ik heb gemaakt tijdens deze shoot, stond ook in de Fashionista van januari. Het is de eerste keer dat ik één van mijn foto’s geprint terug zie in een tijdschrift en dan ook meteen op een hele pagina, dus mega cool!

Fashionista, Jiami, photo by José Chan

comments

Ik kan me voorstellen dat dat een supergoed gevoel geeft. Helemaal dik vet verdiend want je foto’s zijn echt heel mooi! (:

Wat leuke foto’s zijn het weer meid.

Felle zon is inderdaad hel, maar je hebt er wel wat prachtigs van gemaakt! En enorm tof dat je foto in de Fashionista stond. Zo gaaf!

prachtige foto’s! gaaf dat hij in een magazine is geplaatst!

Wat een prachtige foto’s en zo gaaf dat de foto gebruikt is in het magazine. Dat is echt dík verdient! <3

De foto’s zijn werkelijk prachtig, die vlekkerige schaduwen geven zo’n gaaf effect! Ik ben helemaal weg van zon en schaduwen haha, ook heel gaaf dat je foto in de Fashionista staat trouwens! X

Wauw, hoe tof is het als jouw gemaakte foto in de Fashionista staat! HOE VET! Ik vind de foto’s onwijs mooi geworden hoor. :D

ah wat leuk dat je foto’s gepubliceerd zijn ! ze zijn prachtig geworden
xx Ish

De schaduw/belichting is echt prachtig in deze foto’s!! Jouw foto’s zijn altijd one point! <3

Waaah wat tof dat jouw foto is gebruikt! Ze zijn ook echt prachtig :)

Oh wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van Jiami! Ze ziet er op alle foto’s heel chic en volwassen uit! En natuurlijk heel cool inderdaad dat een foto is gepubliceerd!

Wauw, wat mooi zo met die schaduw!!

Prachtige foto’s en gaaf dat er 1 gebruikt is in een tijdschrift!

Ik vind het best leuk wat de schaduw doet met deze foto’s! Fijne plaatjes weer :). En wauw, tof dat je in Fashionista stond! #goals, hihi!

Oh wat super cool dat één van de foto’s in de fashionista stond! Daar mag je zeker trots op zijn! ^^

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE