MENU

Blogger shoot: Jiami

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami

Deze foto’s van Jiami zijn gemaakt bij mooi weer in november, wat je misschien niet zou denken. Ze zouden gewoon gisteren gemaakt kunnen zijn! Het was gisteren zo mooi weer dat ik het niet kon laten om even van achter m’n bureau vandaan te komen en een rondje hard te lopen door het park. Helaas is het vandaag regenachtig, maar gelukkig hoef ik nergens heen. Eigenlijk ben ik sowieso weinig buiten, omdat ik alleen maar bezig ben met m’n scriptie. Ik kom alleen buiten als ik ‘s avonds de auto instap naar de sportschool. Best wel zielig klinkt dat, hahah Hebben jullie wel leuke plannen komende tijd?

x Joos

Follow

comments

Mooie kleur dat rokje en prachtige foto’s weer :-)

Wat mooie foto’s zijn het meid.

Echt cool dat je jiami fotografeert, ik hou trouwens ook echt van je style!:)

AH, zo preeeechtig! Mooi modelletje ook joh, haha. X

Hihi jaaa, wat was het heerlijk weer gisteren! Helaas nu inderdaad weer regen… Meh :(. Balen! Wat een prachtige foto’s weer. Echt, je bent zo’n goede fotograaf! Iedere keer vind ik je foto’s weer heel mooi!

Dankjewel, super lief!!

Echt een leuke outfit en mooie foto’s :D Ik ga zeker even haar blog bekijken. En inderdaad gisteren was het zulk mooi weer :) Ik hoop dat we daar snel meer van gaan zien~

Ik ben zelf ook bezig met mijn scriptie en stage en verder heb ik nog wat kleine leuke dingetjes gepland deze week zoals eten met vriendinnen en een verjaardag

Dankjewel! Oeh, succes ermee en klinkt gezellig!!

Wederom weer hele mooie foto’s! Je hebt echt je eigen stijl wat betreft het schieten van outfit foto’s!

Dankje! Ja, vind je? Ik zie dat zelf niet, hahah. Ik zou ook niet weten hoe ik mijn stijl zou moeten beschrijven! Maar wel leuk om te horen!

Ik val een beetje in herhaling maar schitterende foto’s weer :)

Dankjewel, vind ik niet erg om te horen ;) X

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE