MENU

Blogger shoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Afgelopen weken heb ik m’n dagen goed gevuld met shoots, aangezien ik nu alle tijd van de wereld heb. Toch blijft het soms wel lastig om met mensen af te spreken door drukke agenda’s. Deze shoot met Emilie was in ieder geval een hele fijne op een vroege ochtend in Amsterdam. Ik hou ervan als het nog rustig is in de stad en je lekker je gang kan gaan zonder al te veel voorbijgangers. Ook fijn dat ik daarna nog even kon shoppen in de stad ?. Ik hoop dat ik de komende paar weken nog wat leuke shoots kan doen, want daarna komt er een drukke periode aan: bruiloften, veel family time en veel vakanties, hahah. Leuke dingen in ieder geval. Deze week staat in ieder geval wat editing-werk gepland en een bruiloft waar ik second shooter ben. Super veel zin in, maar ook wel een beetje spannend! Het is de eerste keer dat ik fotografeer op een bruiloft, dus even kijken hoe dat bevalt. Volgens mij is het een stuk minder zwaar dan een bruiloft filmen, maar ik zal vast weer nieuwe uitdagingen tegenkomen. Misschien dat ik tussendoor weer wat behind the scenes foto’s kan maken ?.

comments

Zijn mooie foto’s geworden! Bruiloften dat lijkt mij dus ook heel spannend.

Dankjewel! Ik ben benieuwd hoe ‘t wordt!

Mooie foto’s, alvast veel plezier bij komende shoots en bij de bruiloften :).
Xoxo, leoniae

wat een top outfitje! goeie fotograaf toch jij. altijd weer prachtige foto’s!

Prachtige foto’s en ook een toffe outfit! Gaaf, een bruiloft, ik ben benieuwd! :)

Dankjewel! Ja, spannend, ‘k zal vertellen hoe ‘t was!

Looks good! En leuk dat je ook bruiloften gaat fotograferen deze zomer :D Ik heb er vrijdag net eentje gehad en ben nu druk aan het editen. Ben benieuwd!

Dankjewel! Ja, bruiloften fotograferen en te gast ook :D leuk, doe je al lang bruiloften?

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE