MENU

Blogger shoot: Emilie

emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Helloo!! Vandaag ben ik thuis aan het uitzieken. Ik was afgelopen week al ziek aan het worden, maar gisteren heb ik echt bijna alleen maar in bed gelegen. Met m’n eerste dag werk en m’n diploma-uitreiking vorige week had ik ook geen tijd om ziek te zijn. Het gaat nu al wat beter dan gisteren, maar ik ben blij dat ik voor vandaag en morgen geen afspraken had gepland.

Woensdag heb ik 2 shoots waar ik weer zin in heb! Ik ga ‘s ochtends filmen met een model voor haar portfolio. ‘s Middags heb ik een shoot met een heel schattig en mooi meisje en ik denk dat veel mensen haar wel kennen van Instagram. Het lijkt alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst heb geshoot, maar ik ben tussendoor natuurlijk ook gewoon bezig met editen, dus ik blijf gewoon lekker bezig.

Vrijdag heb ik weer een shoot met Emilie in Amsterdam. Hopelijk wordt het deze week mooier weer dan afgelopen weekend, maar zoals het er nu uitziet, komt dat wel goed!

comments

Beterschap meid! Ben benieuwd met wie de shoot is ;”)

Heel erg mooie foto’s weer!

Wat een prachtige foto’s weer

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE