MENU

Blogger shoot: Emilie

Emilie, ph by José Chan

Emilie, ph by José Chan

Emilie, ph by José Chan

Emilie, ph by José Chan

Hi! Ik heb zoals elke maandag weer een shoot klaar staan en deze keer weer een shoot met Emilie. De foto’s zijn weer gemaakt in Amsterdam waar je echt geen moeite hoeft te doen om een leuk plekje te vinden. Bij de grachten heb je echt genoeg leuke shootlocaties. Volgende week gaan we weer shooten samen waar ik heel veel zin in heb. Ik heb m’n camera al een weekje laten rusten en m’n vingers beginnen alweer te kriebelen om aan de slag te gaan.

Afgelopen week heb ik m’n kamer weer eens opgeruimd (elke dag een vuilniszak vol spullen weggegooid) en ik ben er eindelijk tevreden mee. Misschien dat ik binnenkort wat foto’s kan maken van hoe het nu is.

Deze week staan er nog een paar vlogs op de planning om te editen (want nog steeds feestweek bij Annicvw ;)) en hoop ik wat vooruit te kunnen werken voor m’n blog. Wat zijn jullie plannen voor deze week? :)

Follow

Comments

Ik ontdek je blog pas net, en wow, echt ontzettend mooie foto’s maak je! Ik ben helemaal fan haha. Welke lens heb je voor deze shoot gebruikt als ik vragen mag? X

Dit vind ik denk ik tot nu toe echt de tofste foto’s die je van Emilie gemaakt hebt, echt heel gaaf!

Wauw, wauw! Ik blijf het zeggen: wat een prachtige foto’s weer! :)

Comment

CLOSE