MENU

Blogger shoot: Emilie

Fotoshoot

September 14, 2016

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Blogger shoots zijn echt favoriet en één van de bloggers waar ik nu veel mee shoot is Emilie. Voor wie haar nog niet kent: haar blog heet Miss Confidential en ze heeft echt een super leuke stijl! We hebben nu al 3x geshoot samen in Amsterdam wat elke keer weer heel gezellig is. Het shooten gaat ook heel vlot omdat we steeds meer op elkaar ingespeeld raken. We spreken nu om de aantal weken af om te shooten en plannen vooruit zodat ze voor een paar weken genoeg content heeft voor haar blog.

Als er nog bloggers geïnteresseerd zijn in mijn tarieven: ik heb mijn tarieven nu (lekker transparant) op mijn contact/boekingen pagina staan. Ik heb speciale tarieven voor bloggers voor als we meer outfits in 1x shooten. Ook heb ik mijn agenda online staan zodat je makkelijk een datum en tijd kan prikken voor ons om te shooten. Een linkje naar mijn agenda vind je op dezelfde pagina. Mail me als je een keertje wilt shooten! ?

Follow

Comments

Zo fijn ook om naar te kijken! En heeft ze haar haar geknipt ofzo? Prachtig.

Wat maak jij toch geweldige foto’s! Ook respect voor de blogger :) Poseren lijkt me toch maar lastig. Goed dat jullie nu op elkaar zijn ingespeeld!

Hele mooie foto’s weer!

Prachtige foto’s weer!

Comment

CLOSE