MENU

Blogger shoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

De eerste blogger shoot met m’n nieuwe camera! Ik ben benieuwd of jullie verschil zien! Normaal schiet ik foto’s met de 70-200mm lens, maar die is nu te zwaar voor mij in combinatie met m’n camera, dus ik heb bij deze shoot alleen gewerkt met m’n 85mm f1.4 lens. Het bevalt zeker! De foto’s lijken scherper en ook de kleuren zijn anders. Als ik deze foto’s vergelijk met m’n oude foto’s vind ik het opeens een heel groot verschil, maar ik weet nog niet zeker of dat komt doordat het licht heel goed was tijdens deze shoot of dat het echt komt door de camera.. Hmm..

Emilie en ik spraken voor deze shoot om 7 uur ‘s ochtends af omdat het een warme en zonnige dag zou worden en in fel zonlicht kan het nog wel eens lastig zijn om foto’s te maken. Bijkomend voordeel was dat het onwijs rustig was op straat en dat in Amsterdam! Ik denk dat ik nu vaker vroeg in de ochtend wil shooten alleen om deze reden al. Het licht was daarnaast ook echt heel mooi. Om half 6 ‘s ochtends opstaan is ook niet erg als je ‘s middags gewoon je bed weer in kan. Dat is een voordeel van fotograaf zijn: je bepaalt gewoon lekker je eigen uren :D.

comments

Amazing shots girl!!

with love XX

Wauw wat tof! Ik snap wat je bedoelt met dat verschil, ik vind de scherptediepte ook heel prachtig. Maar dat kan ook komen doordat je een vaste lens gebruikt hebt. Het blijven in ieder geval gave plaatjes ;).

Prachtige foto´s! De foto´s zijn inderdaad super scherp en het licht is heel mooi

Dit zijn echt hee mooie foto’s maar het verschil zi eik nu zo snel nog niet mar dat zal nog wel komen als ik ze straks echt naast elkaar hou!

Ik denk dat je het op mijn blog inderdaad niet zo goed ziet omdat de foto’s niet heel groot zijn. Maar ik zie wel verschil als ik de originele groottes bekijk. Als ik inzoom blijven details en ogen heel scherp!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE