MENU

Blogger shoot: Emilie

Fotoshoot

June 27, 2016

Emilie_25

Emilie_byJoseChan

Emilie

Emilie_byJoseChan2

Hi! Hoe was jullie weekend? Ik ben zóóóó moe. M’n weekend zat vol met shoots. Ik had zaterdag een bruiloft waar ik ging filmen en gistermiddag nog een fotoshoot. Het was wel echt heel leuk allebei. De bruiloft ging heel goed, het was de eerste keer sinds een lange tijd dat ik weer als hoofdvideograaf bezig was. Een lange dag, maar ik ben tevreden met wat ik heb geschoten van wat ik heb gezien op m’n camera. Ik heb zaterdagnacht alles op de computer gezet en m’n kaarten geleegd voor de shoot op zondag. Die ging ook heel goed. We waren op een super mooie locatie waar ik later wat foto’s van zal laten zien als sneak preview. Super tevreden ben ik erover! Vandaag even wat dingen terug brengen die ik had gehuurd voor dit weekend en dan ga ik denk ik vooral heel lang liggen in bed. M’n armen, benen en rug hebben echt even rust nodig. Ik wil ook heel graag wat editen al, maar eerst maar eens goed bijkomen van ‘t weekend. Deze week staat tot nu toe maar 1 shoot op de planning (wel met een HEEL leuk model!), maar dat is dus prima.

Deze foto’s met Emilie waren gemaakt bij onze eerste shoot en ik ben er super blij mee. Amsterdam heeft echt veel mooie plekjes om te shooten! Wij gaan in augustus weer wat shooten, iets anders dan normaal, maar we moeten nog kijken hoe dat uitpakt. Zin in!

Comments

Wat een mooie foto’s weer. Emilie’s outfit is ook super pretty.

Twee dagen achter elkaar zo intensief bezig met filmen/fotograferen lijkt mij ook best zwaar! Gelukkig is het gelukt. :) De foto’s van hierboven zijn erg tof geworden! Gewoon echt zo’n perfecte achtergrond ook. Nice!

De foto’s zijn super mooi geworden!

Hele mooie foto’s. En heel gaaf dat je op een bruiloft mocht filmen! :) x

druk weekend heb je gehad! hopelijk kun je binnenkort even rusten. en de foto’s zijn zoals altijd prachtig! de omgeving is heel erg mooi.

Wat een prachtige foto’s! Heel mooi!

Supermooie foto’s zeg!

Prachtige foto’s weer! Mooie kleuren

Ze zijn echt mooi! Vooral die op de trap. Heel benieuwd naar alle resultaten!

Het zijn echt prachtige foto’s geworden!

Comment

CLOSE