MENU

Blogger shoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan Emilie, photo by José Chan Emilie, photo by José Chan Emilie, photo by José Chan

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een blogger shoot heb geplaatst hier, maar dat betekent niet dat ik ze niet doe! Deze foto’s met Emilie hebben we gemaakt aan het begin van de Kerstvakantie. Die oranje bokeh stipjes die je ziet zijn dan ook kerstlampjes, hahah. Ik merk dat deze foto’s qua kleur veel kouder zijn dan de foto’s die we in de zomer hebben gemaakt. Woonden we maar ergens waar het altijd warm is en waar altijd mooi licht is ✨.

comments

Wat een prachtige foto’s! Ik vind de lampjes en dat groene op de achtergrond ook echt de foto afmaken!

Mooie locatie! Dat koele past ook wel goed bij de tijd van het jaar en het groene op de achtergrond zorgt toch nog voor kleur. Leuke kledingstijl heeft ze en die tas is echt wauw!

Wauw, schitterende foto’s zeg!

Heel erg mooi! Ben wel benieuwd hoe een week er voor jou uitziet

Dankjewel! Maandag komt er weer een post online waarin je kan zien wat ik afgelopen week heb gedaan. Dit gaat in ieder geval in januari door :) misschien langer als het bevalt!

Ik vind de foto’s prachtig! Winters, maar toch wel kleur. Geweldige achtergrond ook! Emilie heeft ontzettend mooie laarsjes trouwens. Malou x

Ondanks dat je foto’s ‘kouder’ zijn, vind ik ze wel weer heel mooi! Misschien juist omdat je ze niet achteraf warmer hebt gemaakt. Past ook weer beter bij de temperatuur van deze tijd ;)

Liefs!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE