MENU

Bloggershoot: Emilie

Fotoshoot

December 12, 2016

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Ik ben super blij met deze foto’s van Emilie! De bloemen op de achtergrond matchen zo leuk met de bloemen op haar jurkje (van de River Island ;))! Een behind the scenes video ervan staat HIER op mijn Instagram als je die nog niet had gezien!

Ik had vorige week opeens een drukke week doordat ik vaker op pad was voor het architectenbureau, maar het waren super leuke dingen om te doen. Ook heb ik met Iris een paar uur zitten te brainstormen over allerlei fotografiedingen zoals onze tarieven en nieuwe doelen voor het nieuwe jaar. Heel fijn (en super gezellig!) om iemand te hebben om ideeën mee uit te wisselen en over het vak te praten. En zeker fijn dat we allebei in Den Haag wonen!
Vrijdag had ik in Amsterdam een shoot voor The Smart Page waar ik Miss Sugaware mocht fotograferen, een succesvolle vrouwelijke DJ. Wat een prachtvrouw! Ik zal daar nog wel eens foto’s van laten zien.

Volgt iemand Sanny op YouTube? Daar had ze in haar vlog van gisteren verteld dat ik haar editor ben. Heel lief! :D Als je hieronder klikt kom je meteen op het stukje waar ze het over mij heeft ;)

Comments

Mooie foto’s! Mooi sfeertje!

WAUW, dit zijn écht prachtige foto’s! Kan heel goed begrijpen dat je hier heel blij mee bent, haha. En wat is Emilie toch een ontzettend mooi model!

Zo tof! Echt lekker bezig jij :). Cool ook dat je ook voor Jiami edit!

Wauw de foto’s zijn prachtig en wat gaaf dat je ook een editor bent! Knap!

Dankjewel! :) Ja, tis leuk om te doen. Ik edit ook voor andere YouTubers!

Oh ontzettend gaaf! Voor welke youtubers nog meer? :)

Annic van Wonderen en Jiami :) en ik deed eerst ook die van Noor van Queen of Jet Lags.

Wow dat wist ik helemaal niet!! Ik wist niet dat je voor Jiami edit, zo knap! Haar video’s zijn namelijk altijd super mooi bewerkt!

Wat tof dat jij haar editor bent, nooit geweten ook.

Ja, ik doe het sindskort!

Wauw, wat maak jij mooie foto’s! Knap meisje ook!
Ik volg Sanny, wat leuk dat jij haar editor bent!

Dankjewel! Wat leuk, ja ik doe het sinds kort, nu iets meer dan een maand :)

Ontzettend mooie foto’s weer! Wat kan je dit toch goed

Wat een prachtige foto’s weer! De achtergrond is ook zo mooi, met huizen waar je gewoon verliefd op wordt!

Dankjewel! Jaaa echt, die huizen zijn zo mooi!

Erg mooie foto’s weer, vind de outfit ook erg leuk!

Comment

CLOSE