MENU

Bloggershoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan Emilie, photo by José Chan Emilie, photo by José Chan Emilie, photo by José Chan

Deze shoot heb ik 2 weken geleden gedaan met Emilie. Ik heb met m’n Qlippie camera ook Behind the scenes opgenomen, wat sommigen misschien op Instagram al voorbij hebben zien komen. Ik heb er in een langere versie wat meer uitleg bij gegeven, dus die zal ik morgen hier wel laten zien. Ik hoop vaker wat korte tutorials te kunnen maken!

Ik heb eindelijk een redelijk rustige week op de planning. Afgelopen weekend heb ik maar weinig geslapen omdat ik zo fanatiek aan het editen was. Hebben jullie dat ook dat als je eenmaal ergens mee bezig bent dat je het liever afmaakt dan dat je de volgende keer weer opnieuw erin moet komen? Je zit dan lekker in de flow en in mijn geval was het allang na middernacht, maar maak ik het toch liever af. Niet te stoppen, hahah.

comments

Jaaa dat is zo herkenbaar! Zelf edit ik ook liefst alles van een shoot achter elkaar. Heb zelfs al m’n examens in een dag achter elkaar geleerd.
Deze foto’s zijn wel weer prachtig geworden zeg!

De foto’s zijn weer eens echt heel gaaf!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE