MENU

Bloggershoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Vandaag staat weer een shoot gepland met Emilie, maar het is afhankelijk van het weer of het wel door kan gaan. Ik hoop maar dat het ergens op de dag even droog is zodat wij weer wat looks kunnen schieten.

Ik zeg elke keer dat ik wat meer behind the scenes wil laten zien, maar elke keer vergeet ik het of is er iets waar ik me door laat tegen houden. Afgelopen woensdag bij de fashion shoot heb ik bijna niks laten zien, alleen een foto van de locatie op m’n Instagram story. Als de shoot met Emilie vandaag doorgaat, ga ik écht behind the scenes laten zien. Foto’s of misschien wel video ?. Ik wil m’n YouTube kanaal ook weer actief maken en me daar focussen op fotografietips, maar dat begint denk ik bij behind the scenes video’s! Misschien dat ik m’n Qlippie camera daar maar voor ga inzetten bij gebrek aan een 3e persoon die kan filmen. Als iemand het leuk vindt om een keer mee te gaan met zo’n shoot en mij wil helpen met het filmen van behind the scenes, hoor ik het HEEL graag!

comments

Love it! Weer onwijs mooi

De foto’s zijn weer eens heel gaaf geworden!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE