MENU

Bloggershoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Deze foto’s met Emilie zijn gemaakt op de Amsterdamse grachten voor een winkeltje dat nog niet open was toen we deze foto’s maakten. Net toen we klaar waren ging de winkel open en werden er opvallende vlaggen uitgehangen en onder andere flippers (het was een surfwinkel) vastgemaakt aan het hekje. We hadden dus geluk, want met al die toeters en bellen hadden we hier geen mooie foto’s kunnen maken ?.

Vanochtend heb ik een shoot gedaan met een heel leuk koppel. Ik wil namelijk wat meer oefenen met het fotograferen van stelletjes, zodat ik volgend jaar wat meer bruiloften kan fotograferen. Het was ook weer op de Amsterdamse grachten. Super leuke plekjes heb je daar en als je er vroeg bent is het vrij rusitg, maar wow.. het was koud! Mijn vingers konden op een gegeven moment de knopjes niet meer goed indrukken van de kou, hahah. Er is ook per ongeluk een mini-regendruppel in m’n camera gekomen toen ik een lens verwisselde. Ik heb het toen voorzichtig drooggedept met een doekje, maar nu weet ik niet of ik ergens op moet letten om er zeker van te zijn dat er niks is ‘beschadigd’. Iemand een idee? ?

Deze week heb ik nog 3 andere shoots op de planning staan, een fashionshoot, bloggershoot en nog een loveshoot ?. Verder ben ik ook (zoals elke week) achter de schermen bezig met het editen van video’s voor verschillende YouTubers. Ik heb vorige week weer een vaste samenwerking erbij gekregen, dus ik edit nu in totaal 2 vlogs en 2 video’s per week. Heel blij mee!

Jullie een leuke week in het vooruitzicht?

Emilie, photo by José Chan
comments

Ah, leuk al die nieuwe opdrachten! Ik vind het licht ook zo mooi op deze foto’s. X

Onwijs mooie foto’s weer! En gaaf dat je weer een samenwerking hebt, go you! ;) X

Wauw ! Weer hele gave foto! Zo mooi dat de achtergrond wazig is.

Dankjewel! Ja hè, dat is een beetje mijn ding geworden ;-)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE