MENU

Blogger shoot: Emilie

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Emilie, photo by José Chan

Fall / Autumn outfit, photo by José Chan

Ik hoop maar dat al die shoots met Emilie niet gaan vervelen, want we hebben een paar weken terug alweer 4 outfits geshoot samen. Er komt dus nog meer aan! Ik was afgelopen week een week op kamp, waardoor ik een beetje achterloop op edit-werk. Deze week staat dus volop in het teken van editen.

Op de voorlopige to-edit-lijst voor deze week staan:
1. Een video die ik laatst heb geschoten met een beginnend model
2. Foto’s van de shoots met Emilie
3. Foto’s van een shoot met een andere blogger
4. Wekelijkse vlog en video voor Annic
5. Wekelijkse vlog voor Sanny

Dan nog wat leuke nieuwtjes:

– Vorige week heb ik een leuke shoot gehad met een nieuwe blogger. Nieuw als in, iemand met wie ik nog niet had samengewerkt. Misschien zit hier ook wel een vaste samenwerking in. Lijkt mij wel leuk in ieder geval!
– Ik ben ook een andere samenwerking aangegaan, waarbij ik af en toe wat succesvolle vrouwen zal fotograferen bij interviews. Misschien dat ik er later meer over zal vertellen. Zaterdag zal ik hiervoor de eerste opdracht hebben.
– Een ander leuk nieuwtje is ook dat ik nu naast de vlogs van Annic ook de vlogs van Sanny edit van Sanny zoekt geluk. Haar vlog van gisteren heb ik bijvoorbeeld ge-edit ?.

Ik heb een drukke week voor de boeg, wat staat er op jullie planning voor deze week?

comments

Wauw, wat een prachtige foto’s maak je!

xoxo
Dascha

Wauw je maakt altijd zulke mooie foto’s ! Zou ook heel graag een keer met je willen shooten! x

Dankjewel! Lijkt me heel leuk, alle informatie staat op mijn contact/boekingen pagina :) X

Ben benieuwd wie de nieuwe samenwerking is! Mooie foto’s weer

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE