MENU

Blogger shoot: Carmen

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Carmen, photo by José Chan

Vandaag een iets andere blogger shoot dan normaal, want Carmen en ik hebben de straat geruild voor de duinen in Kijkduin! Ook hebben we aardig wat tijd in het shooten gestoken en veel verschillende dingen geprobeerd. We hebben ons helemaal uitgeleefd qua locaties, verschillende poses en hoeken. Ik heb ook wat minder ‘wijd open’ geschoten dan normaal om wat meer van de achtergrond te laten zien. Vandaar dat ik dus ook wat meer foto’s heb dan normaal. Ik kon niet kiezen, want er waren er zóveel goed gelukt! Ik ben echt heel blij met de foto’s. Het hielp ook dat Carmen wel bekend is met poseren omdat ze wat modellenwerk gewend is. Het was de eerste keer dat we samenwerkten, maar ‘t ging echt meteen al goed! Ik was bang dat het te zonnig was die dag, maar dat viel heel erg mee. Het was voornamelijk bewolkt en anders was het zand wit genoeg om licht te reflecteren en toch mooi beeld te geven. Ik vond het wel heel erg tof om dit als afwisseling te doen met Carmen. Ik heb geluk dat ik dichtbij de duinen en het strand woon, want dit wil ik zeker wel vaker doen!

comments

Wauw, wat een onwijs mooie foto’s! X

wauw de foto’s zijn echt perfect! prachtig <3

Echt prachtige foto’s! En ook mooie omgeving.

Wauw, echt hele mooie foto’s. Prachtig! Ik heb ook het geluk dat ik dichtbij het strand woon (bij Kijkduin). Ik hou van het strand! :D

Ahh heel chill. Ik woon een kwartiertje rijden van Kijkduin! Echt mooi daar daar!

Wauwie, mooi mooi mooi! Alles bij elkaar maakt het plaatje echt compleet. Gewoon perfect! Jouw fotografie skills zijn echt om jaloers op te zijn! Zo’n toffe stijl. :D

wat een mooie locatie om foto’s te maken!
en dat badpak is ook echt heel mooi, zag hem toevallig laatst bij de hm.

Die locatie & outfit, love it!

Wauwie, heel mooi gedaan weer <3 Het strand blijft leuk.

Dat heeft goed uitgepakt! De foto’s zijn prachtig! Ik vind Carmen trouwens wel iets weg hebben van Emma Stone.

Dankjewel. Ha! Nu je het zegt!

De foto’s zijn super geworden. Hele mooie locatie ook :)

Prachtige foto’s op een mooie locatie. Gave outfit ook!

Prachtige locatie en foto’s zeg wauw!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE