MENU

Blogger shoot: Angelique

Angelique, by José Chan

Angelique - by José Chan

Necklace, ph by José Chan

Angelique van Duijvenbode, by José Chan

Angelique vD, by José Chan

De oplettende lezers hebben misschien opgemerkt dat ik vorige week een blog post heb overgeslagen. Normaal post ik elke dinsdag en vrijdag iets, wat ik al niet veel vind, maar vorige week was echt een hectische week! Ik had het weekend ervoor een bruiloft waar ik zaterdag én maandag foto’s maakte en filmde. Woensdag was ik jarig, vrijdag organiseerden we een sportdag met de kerk, zondag vierde ik m’n verjaardag en de zaterdag ervoor had ik nodig voor de voorbereidingen. Tussendoor werkte ik aan m’n scriptie, want dinsdag moest ik mijn voorlopige scriptie opsturen naar mijn begeleiders voor (hopelijk) groen licht. Druk dus! Maar gelukkig heb ik na het inleveren een paar dagen rust gehad deze week en die heb ik dan ook goed benut.

Ik ben ijverig foto’s gaan editen zoals deze shoot met Angelique, een styliste en blogger. De foto’s hebben we een paar weken terug gemaakt op een zonnige zondag. Op de achtergrond zie je een knus straatje in Den Haag. Angelique heeft een super leuke stijl waar jullie binnenkort nog meer van gaan zien omdat we meerdere outfits hebben geschoten. Als je benieuwd bent naar outfit details, kan je een kijkje nemen op haar blog!

Wat vinden jullie van de foto’s?

 

comments

Wat een prachtige foto’s weer <3 Ik vind haar jasje zo mooi.

Wat maal jij toch mooie foto’s altijd José! Echt, super tof gedaan weer. Ze zijn weer gaaf geworden! Spannend trouwens dat van je scriptie, whoew. :)

Wat mooie foto’s zijn het.
Haar outfit vind ik dan ook super geweldig.

Wauw wat een prachtige foto’s, heel fashionblogger-achtig haha.<3

Al je foto’s zijn zo tof!!

Helemaal niet erg als je een keertje niet post vanwege de drukte joh! Spannend van je scriptie!!

Prachtige foto’s, prachtig model, prachtige outfit! Wat wil je nog meer? Echt heel mooi.

Wat een supermooie foto’s!!!

Hele mooie foto’s weer! Tof in zo’n soort winkelstraat.

Echt prachtig! Maar dat zijn jouw foto’s altijd :)

Hele mooie foto’s, mooi licht! :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE