MENU

Blogger shoot: Angelique

Angelique, by José Chan

Angelique, by José Chan

Angelique, by José Chan

Angelique, by José Chan

Ik heb zóveel in te halen qua blogposts dat ik maar heb besloten om elke werkdag te posten deze week. Ik zie wel hoever ik zo kom met het inhalen van posts. Al dat reizen was super leuk, maar nu is het wel weer tijd om aan het werk te gaan. Deze week heb ik elke dag wel weer iets te doen, een leuke afspraak of een shoot, en hopelijk blijft dat zo doorgaan. Nu ik m’n nieuwe camera heb wil ik nog meer shooten dan ik hiervoor deed. Zeker ook bruiloften wil ik nu vaker doen. Ik wil eigenlijk ook YouTube weer oppakken (voor zover ik er echt mee bezig was), maar dat is echt een vak apart. Dat praten voor de camera vind ik super onwennig, plus zo boeiend is mijn leven niet, hahah, dus waar moet ik het over hebben dan??

Deze foto’s van Angelique maakte ik voor de vakantie nog op een zomerse namiddag of avond. Dit roze huis vonden we per toeval toen we wat rondliepen. Echt cute! Deze foto’s zijn nog met m’n oude camera gemaakt en nu opeens zie ik het verschil nu ik ook heb geshoot met m’n nieuwe camera. Ik zal foto’s van een shoot met m’n nieuwe camera volgende week maandag posten. Ik ben benieuwd of jullie het verschil gaan zien.

comments

Yaaay, heel tof. Mooi werk!

Wat een heb je dat jurkje gaaf gecombineerd! Hele mooie locatie ook! X

Mooie foto’s zeg, ik vind de Docs met die jurk echt heel gaaf gecombineerd!

Toffe locatie zo bij dat mooie huis! Erg mooie foto’s zijn het weer geworden. Leuk om weer artikelen van jou tevoorschijn te zien komen in mijn Bloglovin’ lijstje nu, hihi!

ik ben zo benieuwd naar de foto’s met je nieuwe camera ! en ik vind deze foto’s ook echt prachtig weer (angelique is ook echt beeldschoon)
xx Ish

Mooie foto’s weer en dat gekleurde huis is inderdaad een toffe achtergrond!

Yaayy lekker bezig :). Zo leuk dat het zo goed gaat! Keep it up.

Hele mooie foto’s! Waar is dit huis te vinden? :)

Dankjewel! In Den Haag in de buurt van het Lange Voorhout :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE