MENU

Blogger shoot: Angelique

Angelique, by José Chan

Jullie raden het vast al, maar ik ben weer helemaal happy met deze foto’s van Angelique. Ze heeft echt een leuke stijl! De foto’s zijn gemaakt op één van de eerste lentedagen, echt perfect weer voor zo’n outfit. Ik krijg nu steeds meer zin in de warmere dagen. Nog even en we kunnen echt weer zonder jas naar buiten en met blote benen, woeehh!!

Angelique, by José Chan2

Nu ik bijna afgestudeerd ben, ben ik aan het nadenken over wat ik hierna ga doen en ook wat ik wil doen met m’n fotografie en blog. Altijd spannend, zo’n tussenperiode waar je even niet weet wat je gaat doen met je leven, hahah. Voor nu zeg ik dat ik gewoon meer tijd heb voor fotoshoots en zal ik misschien dus ook meer bloggen, maar d’r zijn een heleboel leuke dingen die ik nog wil doen. Ik ga ook veel leuke dingen doen de komende zomer waar ook nog wel tijd in gaat zitten. Ik zie wel wat er op me af komt. Nog een paar weekjes te gaan!

x Joos

Follow

comments

Toffe foto’s weer! Oew, spannend dat je bijna klaar bent met studeren. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal gaat doen.

echt super gave foto’s zijn het geworden!
En wat een toffe look

Spannend wat je gaat doen! Haha. Toffe foto’s, ze heeft echt een hele leuke outfit aan.

Wat een mooie outfit en wat een prachtige foto’s!

Ze heeft inderdaad een toffe stijl en wat een prachtige foto’s weer!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE