MENU

Blogger shoot: Angelique

Angelique, by José Chan

Soms kom ik na een shoot echt super hyped thuis en wil ik gelijk aan de slag met editen, omdat ik weet dat het een goeie shoot was. Het weer was dan goed, de blogger, de outfit, de locatie, het licht, alles klopte. Deze shoot met Angelique was er zo eentje. Tijdens de shoot bleef ik maar doorklikken. Ik kon eenmaal thuis ook echt niet kiezen tussen de foto’s. Ik heb er uiteindelijk dan ook een heleboel bewerkt en opgestuurd, omdat ik gewoon super blij werd ervan. Ik kan bij zo’n shoot ook niet wachten met het delen van de foto’s op m’n blog of op m’n Instagram. Deze foto’s heb je misschien dan ook al voorbij zien komen.

Angelique, ph by José Chan

Nu ben ik benieuwd hoe jullie deze shoot vinden, wat vinden jullie van de foto’s? En leuke outfit heeft Angelique aan hè? Als je wilt weten waar alles vandaan komt, kan je op haar blog kijken!

x Joos

Follow

comments

Heel erg gaaf deze foto’s!!

Wauw wat een prachtige foto’s en de belichting is heel mooi en duidelijk!

Hele mooie foto’s! En het licht is inderdaad prachtig. Net zoals haar jas trouwens haha, dus ik ga even op haar blog spieken:-D

Thanks! Hahah, van de Bershka geloof ik ;)

Mooie foto’s, echt een prachtige jas ook!

Wow wat een gave shoot, het licht is inderdaad prachtig!

Thanks, ja hadden we echt geluk mee!

wauw prachtige locatie en wat een mooi licht ! en ja ik snap je helemaal soms zit alles zo erg mee en dan weet je gewoon dat je onwijs tof werk hebt geleverd
xx Ish

Jaa, het zat echt allemaal mee! (Trouwens, je linkje doet het steeds niet. Je moet die ‘ en ‘ weg halen waar je linkje tussen staat en volgens mij moet er nog http:// voor de www ;))

Super mooie foto’s weer! Toffe locatie ook :)

Dankjewel! Jaa het is een niet zo bekende muur in Den Haag.

Toffe foto’s, mooi licht en stoere locatie.

Dankjewel, het kwam goed uit allemaal!

Het licht is inderdaad perfect, wauw<3 Hele gave shoot, mag je echt trots op zijn! X

Jaa, we hadden geluk met het licht! Dankjewel!

Erg mooi, vooral het licht! En ik vind de achtergrond heel goed passen bij wat ze draagt. Fijne, rustig ogende foto’s. Helemaal mijn stijl :)!

Yayy, soms zit alles gewoon mee!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE