MENU

On maternity leave + my plans for next year

Personal

It's been a while since I've written something on my blog, but I just wanted to quickly pop in here and let you know that I'm currently on maternity leave. If you follow me on Instagram, you might al...

READ MORE

Fotoreis: Xiapu

Travel

Na een paar dagen in Hangzhou vervolgden we onze reis naar Xiapu, waar we hebben deelgenomen aan een georganiseerde fotoreis van 5 dagen. Dit betekende dat we met een groep van fotografen verschillend...

READ MORE

Hangzhou

Travel

In maart en april was ik met mijn man en mijn ouders op vakantie in China. We waren er voor 3 weken en in die tijd hebben we een hoop mooie plekken bezocht. Ik had mijn camera's mee, dus natuurlijk ...

READ MORE

Weekend

Personal

Wat we afgelopen weekend hebben gedaan en mijn plannen voor deze week!

READ MORE

Terugblik 2018 en doelen 2019

Personal

Het is alweer december, dus tijd om terug te blikken op 2018! Welke doelen zijn behaald en welke niet? Wat zijn mijn doelen voor 2019?

READ MORE

Santorini Honeymoon: Fira, Imerovigli, Megalochori, Pyrgos

Travel

Deel 2 van ons huwelijksreis op Santorini. We bezochten verschillende steden en dorpjes: Fira, Imerovigli, Megalochori en Pyrgos.

READ MORE

Honeymoon: Oia, Santorini

Travel

Eugene en ik zijn op huwelijksreis geweest naar Santorini. We verbleven in Oia, het Instagrammable plaatsje met de bekende witte huizen en blauwe koepels.

READ MORE

Persoonlijke update!

Personal

Een grote persoonlijke update: We zijn getrouwd, ons huis is af, zijn op honeymoon geweest, ik heb een nieuwe website en ga workshops geven!

READ MORE

Weekendje Londen

Travel

Een weekendje Londen? Dit zijn dé hotspots waar je heen moet om te shoppen en te eten: o.a. Camden Market, Portobello Market, Oxford Street, Regent Street, Covent Garden.

READ MORE

Volkswagenbus tour

Personal

Samen met een aantal goeie vrienden mocht ik op Tweede Paasdag een tour doen met deze super toffe Volkswagenbus. We hadden veel bekijks op de weg, leuk om te zien hoe blij mensen kunnen worden van het zien van een auto, hahah.

READ MORE
CLOSE