MENU

Fotoreis: Xiapu

Travel

Na een paar dagen in Hangzhou vervolgden we onze reis naar Xiapu, waar we hebben deelgenomen aan een georganiseerde fotoreis van 5 dagen. Dit betekende dat we met een groep van fotografen verschillend...

READ MORE

Hangzhou

Travel

In maart en april was ik met mijn man en mijn ouders op vakantie in China. We waren er voor 3 weken en in die tijd hebben we een hoop mooie plekken bezocht. Ik had mijn camera's mee, dus natuurlijk ...

READ MORE

Santorini Honeymoon: Fira, Imerovigli, Megalochori, Pyrgos

Travel

Deel 2 van ons huwelijksreis op Santorini. We bezochten verschillende steden en dorpjes: Fira, Imerovigli, Megalochori en Pyrgos.

READ MORE

Honeymoon: Oia, Santorini

Travel

Eugene en ik zijn op huwelijksreis geweest naar Santorini. We verbleven in Oia, het Instagrammable plaatsje met de bekende witte huizen en blauwe koepels.

READ MORE

Weekendje Londen

Travel

Een weekendje Londen? Dit zijn dé hotspots waar je heen moet om te shoppen en te eten: o.a. Camden Market, Portobello Market, Oxford Street, Regent Street, Covent Garden.

READ MORE

Analoog: Lofoten

Travel

Op Lofoten heb ik ook met een analoge camera gefotografeerd en dit is het resultaat! Het is elke keer toch weer een verrassing of de foto's zijn gelukt, maar ik vind ze echt mooi geworden!

READ MORE

Fotoreis: Lofoten

Travel

Laatst heb ik samen met een groep fotografen een hele gave fotoreis gemaakt op Lofoten, waar we veel plekken hebben bezocht en gefotografeerd, inclusief het noorderlicht!

READ MORE

Hong Kong

Travel

Geen bezienswaardigheden in Hong Kong bezocht, maar wel heel veel geshopt en heel veel gegeten.

READ MORE

Shanghai

Travel

Na een lange tijd ben ik weer in Azië. Hier een impressie van mijn week in Shanghai. Ik heb veel gezien, veel gelopen, veel geshopt en veel gegeten!

READ MORE
Riberia da Janela, Madeira

Landschapsfotografie: Madeira

Travel

Landschapsfotografie was totaal nieuw voor mij. Ik wist niet wat er zo bijzonder aan was en heb als een kip zonder kop lopen fotograferen de eerste dagen op Madeira..

READ MORE
CLOSE