MENU
Hortus botanicus engagement shoot

5 reasons to do a pre wedding shoot

Engagement

One of the most common questions that I get from clients is, "Do we really need a pre-wedding shoot?" The answer is YES! It's what helps capture those romantic, candid shots that help tell your love ...

READ MORE

Peggy Porschen engagement photoshoot, London

Engagement

Imagine how happy I was when I found out I was going to shoot at Peggy Porschen Cakes for this styled engagement session! The place is SO cute and of course I can't say no to some red velvet cake!

READ MORE

Hortus Botanicus photoshoot in Amsterdam

Anniversary

In October I had the honor to do a photoshoot with this lovely couple at the Hortus Botanicus in Amsterdam.

READ MORE

Fotoshoot: Michela

Fotoshoot

Deze shoot met Michela deed ik vorig jaar in oktober. Heerlijk om weer door m'n werk te gaan en mooie plaatjes te vinden!

READ MORE

Fotoshoot: Noor, La Paulowna hotel

Fotoshoot

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik voor het laatst een fotoshoot heb geplaatst op m'n blog. Deze shoot in het La Paulowna hotel was onderdeel van mijn workshop portretfotografie.

READ MORE

Styled shoot: Afro bruidskapsels

Wedding

Een styled bruidsshoot voor Girls of Honour waar 5 looks werden gecreëerd ter inspiratie voor bruiden met natural afro hair.

READ MORE

Steffi & Michael

Wedding

Een moderne en minimalistische bruiloft in het Hulstkampgebouw in Rotterdam.

READ MORE

7 tips voor éxtra mooie foto’s op je bruiloft

Wedding

Het verschil tussen 'gewone' trouwfoto's en trouwfoto's die zó mooi zijn dat ze gepubliceerd kunnen worden zit in de kleinste details. Hier zijn een aantal tips om je bruiloft te plannen voor de mooiste trouwfoto's.

READ MORE

11x de leukste deurspellen bij een chinese bruiloft

Wedding

Een leuke traditie bij chinese bruiloften zijn de deurspellen. Voordat de bruidegom de bruid mag ophalen, moet hij eerst een aantal deurspellen voltooien om toegelaten te worden door de bruidsmeisjes.

READ MORE

Fotoshoot: Hannah

Fotoshoot

Deze fotoshoot met Hannah deed ik weer in Notting Hill. We hadden last van de felle zon, maar daar hadden we iets op bedacht. Binnenkort ga ik weer naar Londen en doe ik misschien wel weer een aantal fotoshoots?

READ MORE
CLOSE