MENU

Analoge fotografie: Zo begin je ermee in 5 stappen!

Photography tips

Hoe begin je met analoge fotografie? Hoe kies je een camera en filmrolletjes en waar laat je het ontwikkelen? Met deze 5 stappen kun jij ook analoog fotograferen!

READ MORE

Digitale foto’s aanleveren aan de klant: 5 manieren

Photography tips

Digitale foto's aanleveren aan de klant: Hoe doe je dat en hoe maak je het een leuke ervaring voor de klant? Via de mail gaat waarschijnlijk niet lukken vanwege de grote bestanden, maar gelukkig zijn...

READ MORE

Samsung Galaxy S10+ vs. Huawei P30 Pro, welke smartphone camera komt het beste uit de test?

Reviews

De 2 Android smartphones die op dit moment het hoogst aangeschreven staan op het gebied van fotografie zijn de Samsung Galaxy S10+ en de Huawei P30 Pro. Ik heb deze smartphone camera's mogen testen en vergelijken. Benieuwd naar de winnaar?

READ MORE

Camera kopen op eBay of Marktplaats? Let hierop!

Photography tips

Ga jij binnenkort een camera kopen op eBay of Markplaats? Zorg dan dat je op deze 5 punten let voordat je gaat bieden of een aankoop doet!

READ MORE

Behind the scenes: Workshop Lifestyle Portretfotografie

Photography tips

Afgelopen weekend gaf ik voor de 3e keer mijn workshop over lifestyle portretfotografie. Het was een super gezellige workshopdag met een leuke groep fotografen!

READ MORE

Dit is waarom we nog steeds analoog fotograferen!

Photography tips

Waarom nog analoog fotograferen? Zijn we niet al lang overgestapt naar digitaal? Toch zijn er fotografen die analoog fotograferen en dat is om deze redenen!

READ MORE

Before en after foto’s: RAW en nabewerkt

Photography tips

Hoe zien mijn foto's eruit direct uit de camera zonder nabewerking? Zo dus! Het grote verschil tussen de voor en na foto's is dankzij de nabewerking in Lightroom.

READ MORE

Zó stel je mensen op hun gemak voor de camera!

Photography tips

Hoe stel je mensen op hun gemak voor de camera? Hoe breek je het ijs? Ik kreeg meerdere vragen over dit onderwerp, dus vandaag zal ik wat tips geven om als fotograaf iemand op zijn of haar gemak te stellen voor de camera.

READ MORE

Zó fotografeer je op een binnenlocatie!

Photography tips

In deze video deel ik tips voor het fotograferen op een binnenlocatie. Dit kan namelijk best anders zijn dan buiten fotograferen met genoeg licht.

READ MORE

Jullie meestgestelde (fotografie)vragen beantwoord!

Photography tips

Ik krijg veel fotografievragen op Instagram. Veel vragen komen steeds terug, dus het leek me goed om ook eens alle vragen op m'n blog te beantwoorden.

READ MORE
CLOSE