MENU

Analoge fotografie: Zo begin je ermee in 5 stappen!

Photography tips

Hoe begin je met analoge fotografie? Hoe kies je een camera en filmrolletjes en waar laat je het ontwikkelen? Met deze 5 stappen kun jij ook analoog fotograferen!

READ MORE

Digitale foto’s aanleveren aan de klant: 5 manieren

Photography tips

Digitale foto's aanleveren aan de klant: Hoe doe je dat en hoe maak je het een leuke ervaring voor de klant? Via de mail gaat waarschijnlijk niet lukken vanwege de grote bestanden, maar gelukkig zijn...

READ MORE

Behind the scenes: Workshop Lifestyle Portretfotografie

Photography tips

Afgelopen weekend gaf ik voor de 3e keer mijn workshop over lifestyle portretfotografie. Het was een super gezellige workshopdag met een leuke groep fotografen!

READ MORE

Dit is waarom we nog steeds analoog fotograferen!

Photography tips

Waarom nog analoog fotograferen? Zijn we niet al lang overgestapt naar digitaal? Toch zijn er fotografen die analoog fotograferen en dat is om deze redenen!

READ MORE

Zó stel je mensen op hun gemak voor de camera!

Photography tips

Hoe stel je mensen op hun gemak voor de camera? Hoe breek je het ijs? Ik kreeg meerdere vragen over dit onderwerp, dus vandaag zal ik wat tips geven om als fotograaf iemand op zijn of haar gemak te stellen voor de camera.

READ MORE
Productivity Planner

Review: Productivity Planner

Reviews

Vandaag deel ik mijn geheim om productief thuis te werken, namelijk de Productivity Planner. Een eerlijke review over hoe deze planner mij dagelijks helpt!

READ MORE

5x praktische fotografietips voor op reis

Photography tips

Ga je binnenkort op reis? Dan heb je waarschijnlijk wat aan deze 5 praktische fotografietips!

READ MORE
Lens kalibratie systeem

Review: Lenzen kalibreren bij Chipclean

Reviews

Ik heb mijn lenzen laten kalibreren bij Chipclean. Waarom moet je lenzen kalibreren en hoe gaat dat in z'n werk? En merk ik nu verschil in mijn foto's?

READ MORE
Diana F+ camera

Review: Diana F+ camera

Reviews

Ik heb de Diana F+ camera van Lomography getest! Hierbij een review en voorbeeldfoto's die ik met deze middenformaat camera heb gemaakt.

READ MORE

Hoe kom je aan modellen om te fotograferen?

Photography tips

Hoe kom je aan modellen? Waar vind je ze? Hoe benader je hen? Betalen zij jou of moet jij hun betalen? Vandaag beantwoord ik deze vragen!

READ MORE
CLOSE