MENU

Bloesem fotoshoot + behind the scenes

Behind the Scenes

May 3, 2018

Een aantal weken terug toen de bloesembomen in volle bloei waren kreeg ik op een donderdag last-minute het idee om een fotoshoot te doen hier. Gezien de bomen toen heel mooi waren en het zo weg kon zijn had ik bedacht dat ik de shoot 2 dagen later wilde doen op de zaterdag. Super gehaast ging ik dus op zoek naar een team. Zowel via Facebook als op Instagram heb ik oproepjes geplaatst voor modellen en MUAH’s. Van Duc, een designer die ik via via kende mocht ik dezelfde middag nog een aantal prachtige jurken lenen. Een MUAH was ook snel geregeld, alleen het model was nog even afwachten. Vrijdagavond laat, ik had de hoop al bijna opgegeven, hoorde ik van het modellenbureau dat het door kon gaan. Ik was echt super blij natuurlijk!

Zaterdag gingen we dus aan de slag. Een behind the scenes video wilde ik ook graag hebben en mijn vriend was zo lief om te filmen tijdens de shoot. Het was een mooie dag, het weer eigenlijk perfect voor deze shoot. Alles viel op z’n plek en ik had mijn droomshoot! Ik heb zowel digitaal als analoog gefotografeerd zoals je kan zien in de video. Ik ben super blij met het resultaat! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Voor de volgende keer zal ik tijdens de fotoshoot een microfoontje opspelden zodat jullie kunnen horen wat ik zeg tijdens de fotoshoot qua aanwijzingen en instellingen. Misschien wel nog leerzamer :).

Vond je de video leuk? Laat het me weten door deze video te liken, duimpje omhoog en abonneer je voor meer video’s.

Comments

Beautiful photographs, there is aesthetics of elegance …
Beautiful blog
I really like.
Good continuation

Tamara Bouchard

Hallo,

Heb jij een portfolio van enkel fotografie? Of deel je enkel op je blog je werk? Of Fb page of Website met je werk?

Echt waanzinnig gave foto’s!

Wow de foto’s zijn zó mooi geworden! Leuk ook om het filmpje te bekijken.

Tof om achter de schermen mee te kunnen kijken. Wat een sprookjesachtige foto’s!

Wat een prachtige foto’ zeg..

Add Your Comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE