MENU

The Big Mac Portrait Challenge

The Big Mac Portrait Challenge

Ik heb gisteren the Big Mac portrait challenge gedaan en dit is het resultaat geworden. Voor wie nog niet heeft gehoord van deze challenge: de bedoeling is dat je foto’s maakt met een iPhone, een zaklamp en een Big Mac. Of eigenlijk, het doosje van de Big Mac. Ook worden de foto’s alleen ge-edit met apps op de iPhone. Fotograaf Philippe Echaroux heeft deze challenge gedaan en een hele mooie serie portretten gemaakt. Nu zijn er heel veel mensen die denken dat het niet echt kan zijn. Ik vond het wel leuk om uit te zoeken of het echt kan, dus vandaar deze video.

Ik moet zeggen, het was moeilijker dan ik had verwacht! Mijn iPhone geeft echt niet die scherptediepte die de foto’s van Philippe Echaroux heeft, dus ik heb het een beetje moeten editen. Met het editen op mijn mobiel was ik overigens net zo lang bezig als dat ik op de computer foto’s zou editen. Best wel lang.

Ik geloof wel dat de foto’s echt zijn, maar dat heeft hij dan heel knap gedaan met een goeie iPhone óf door het heel goed te editen. Sowieso is zijn bewerking heel erg sterk en heel scherp. Zo scherp waren mijn foto’s sowieso niet en ik heb het naar mijn eigen stijl ge-edit.

Ik vond het in ieder geval super leuk om te doen en ben ook blij met het resultaat. Ik ben benieuwd of jullie verrast zijn of het vinden tegenvallen! Let me know! En willen jullie meer challenges zien?

Mocht je deze video leuk vinden, doe dan een duimpje omhoog en abonneer voor meer video’s! Elke woensdag upload ik weer een nieuwe video en ik vind het SUPER leuk om jullie reacties hier, op YouTube en op Instagram te lezen. THANKS daarvoor, want het motiveert mij enorm!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE