MENU

Behind the scenes: Number 4

Behind the scenes, ph by José Chan

Behind the scenes, ph by José Chan

Behind the scenes, ph by José Chan

Behind the scenes, ph by José Chan

Afgelopen maandag had ik een onwijs leuke shoot in Leiden. Het was een shoot voor een afstudeerproject van Angelique, een blogger die je misschien wel eens voorbij hebt zien komen hier. Ze is stylist en voor haar afstuderen moest ze onder andere de fotoshoot doen die we maandag hebben gedaan. Ik ging dit keer niet als fotograaf maar als videograaf. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een meer fashion-achtig filmpje heb gemaakt en ik vond het super leuk om weer te doen. De locatie was een heeel mooi huis met mooie ruimtes en heel veel daglicht, dus super fijn. We hebben dan ook makkelijk 6 of 7 verschillende plekjes kunnen vinden voor de verschillende setjes kleding. Het team was ook echt top! Het model was Daisy May, de makeup artiest en haarstylist was Lisa-Maria en de fotograaf was Riemkje. Ik ben heel benieuwd naar de foto’s en ik ga ook snel de videobeelden editen. Sowieso heb ik veel goeie shots doordat het team zo goed was en doordat de locatie zo mooi was, dus dat komt zeker goed!

comments

Ik ga je blog door en kom echt super mooie foto’s tegen, doe je echt heel goed!

Heel leuk! Fijne sfeer ook van die foto’s. Ik ben benieuwd naar de film! X

Wat gaaf! Ziet er heel tof uit ook.

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE