MENU

Beau-Ann

Fotoshoot

October 21, 2016

Beau-ann, beau lifee, photo by José Chan

Beau-ann, beau lifee, photo by José Chan

Beau-ann, beau lifee, photo by José Chan

Beau-ann, beau lifee, photo by José Chan

“Ik lijk op een kabouter!!!” Dat is wat Beau-Ann zei toen ik haar wat foto’s liet zien op m’n camera. Ze had eigenlijk geen zin om haar muts te dragen, maar wilde het speciaal voor de foto’s toch wel even doen. Toen ze de foto’s zag zei ze dat ze vond dat ze op een kabouter leek. Dat kwam misschien ook door de gekke bekken die ze af en toe trok. Halverwege hebben we dus ook maar wat foto’s gemaakt zonder de muts, hahah.

Ik keek de foto’s terug en mijn hart smolt spontaan weer, want wat een schatje is het!! Voor wie haar nog niet kent, volg Beau-Ann op haar Instagram!

Beau-Ann, photo by José Chan
Comments

Hahahaha, wat lief! Vind de foto’s zonder muts ook iets heel anders uitstralen. Beide tof!

Ik vind met en zonder muts leuk. Met muts vind ik juist wel stoer :)

Man o man wat een prachtig kindje zeg.. wauw en inderdaad die ogen..

Wat een leuke knapperdje! Vooral die ogen zeg <3

Aaaw wat een cutie ♡

Comment

CLOSE