MENU

Augustus recap

Augustus is alweer voorbij! Ik vind het altijd bijzonder om terug te kijken in m’n agenda en een maand vol afspraken te zien, terwijl ik meestal aan het begin van de maand nog een lege agenda heb. Shoots en afspraken worden vaak pas een week vantevoren gepland, waardoor het best spannend is of ik überhaupt iets te doen heb. Mooi om te zien dus dat ik toch genoeg te doen heb gehad afgelopen maand.

Afgelopen tijd heb ik geen wekelijkse overzichten meer laten zien. Dat hoop ik wel weer te doen, maar het is even wennen weer om van alles foto’s te maken. Voor deze keer dus een recap van de hele maand augustus.

Bloggershoot, by José Chan

Blogposts in augustus:

Het is je vast niet ontgaan, ik ben deze maand lekker bezig geweest met video’s met fotografietips:

De maand begon met een Bijbelkamp in Groningen met de jongeren van onze kerk. We speelden daar op vrijdag een super gaaf spel in het centrum van Groningen, een soort Pokémon Go, maar dan levend, met Find my Friends en foto-opdrachten die je met je team moest uitvoeren. We hebben die dag super veel gelopen, maar eigenlijk weinig écht gezien van Groningen. Veel is bij mij in ieder geval als een waas voorbij gegaan, hahah, omdat we heel veel moesten rennen.

De week erop deed ik een shoot met Esmée voor haar fotografiewebsite. Ook ging ik naar de kapper, Studio Kawaii, om m’n haar te laten knippen en te kleuren.

De week erop had ik een aantal gezellige afspraken bij leuke tentjes: Coffee & Coconuts in Amsterdam, Bleyenberg in Den Haag en Iyumi in Rotterdam. En ik had een shoot met Priscilla speciaal voor een YouTube filmpje.

De week erop fotografeerde ik op een bouwplaats voor het architectenbureau waar ik voor werk en bezocht ik een Nikon evenement waar we konden kennismaken met de nieuwe Nikon D850.

Mijn kerk vierde haar 40 jarig jubileum en dat werd groots gevierd! Ook had ik een shoot met Ester en heb ik m’n haar nog een keer goed laten kleuren. Ik had namelijk per ongeluk een te agressieve shampoo gebruikt waardoor de kleur weg was gevaagd en veel lichter was geworden.

Hier ook nog wat snaps van etentjes met m’n vriend in Den Haag: BIK Frietwerk, T&C Haus en Popocatepetl.

Het was dus een goed gevulde maand. Super leuk hoe gevarieerd zo’n maand elke keer is dankzij mijn werk als fotograaf. September wordt wat rustiger omdat ik 2 weken heb gereserveerd om te klussen. M’n nieuwe kantoor moet er nu echt gaan komen. Ik zal proberen jullie in het proces mee te nemen! Happy September!

comments

Superleuke maand heb je gehad! Ik ga binnenkort ook mijn haar laten bleken, spannend!

Heel mooi hebben ze je haar gedaan! Wel spannend hoor, als je nog niet zeker weet of je werk gaat hebben.

Toffe dingen heb je gedaan hoor! Ik vind je video’s heel tof trouwens; ik leer er veel van :)

Wat ziet je haar er zacht uit op die ene foto. En die friet met jalapeño’s lijkt me heerlijk!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE