MENU

Fotograferen op Amsterdam Fashion Week!

Zondagmiddag gingen mijn vriend en ik lunchen bij de Bakkerswinkel in Den Haag. Ik had niet zo’n trek, dus nam alleen een scone (die toch best wel vulde). Daarna gingen we even de stad in en zagen we bij Hafo allemaal defecte camera’s te koop. Bij deze oude Sony camera gebruik je geen SD-kaart maar een FLOPPY DISK! Wauw..?

Maandag t/m woensdag waren eigenlijk heel rustig. Ik ging dinsdag gezellig wat drinken met Iris en kreeg deze sieraden binnen van Jane Kønig van een winactie die ik had gewonnen. Heel blij mee! Verder was het vooral veel editen. Dinsdag de video van woensdag voor Annic en woensdag de vlog voor zondag, omdat ik de rest van de week geen tijd had door Fashion Week.
 Donderdag weer een mooie zonsondergang op werk in Rotterdam.

Vrijdag fotografeerde ik voor het eerst op Fashion Week. Ik fotografeerde backstage en een aantal shows. De foto’s van de show van Ajbilou Rosdorff kan je hier al bekijken. Er waren backstage ook andere shows zich aan het voorbereiden, zoals een show met wat BN’ers (o.a. Fred van Leer).

Fotograferen Amsterdam Fashion Week

Zaterdag fotografeerde ik weer backstage en een aantal shows. Ik fotografeerde voor Anbasja Blanken die echt een hele mooie show neerzette (foto rechts). ‘s Avonds kon ik de show van Spijkers & Spijkers rustig vanaf de tribune bekijken in plaats van de fotografen-pit. Ik zal nog wel meer verslag doen van Fashion Week en hoe het er was om te fotograferen in een video. Ik heb namelijk ook veel gefilmd op zaterdag!

Dit was de laatste ‘Weekly details’ van deze maand. Het bevalt me heel goed om deze te maken. Ik vind het zelf leuk om te zien wat ik allemaal had gedaan in een week en zo kunnen jullie ook een kijkje nemen in mijn weken. Ik ga er dan ook gewoon mee verder. De ‘proefmaand’ is voorbij!

comments

Super leuk al die foto’s van de fashionweek, je doet het zo goed! Was ook weer gezellig om je even te zien <3

Zo nice! Die oorbellen staan je top & de foto’s die je hebt gemaakt van Fashion Week zijn ook echt héél mooi!

Je hebt mooie sieraden uitgekozen! :)

Anbasja Blanken ziet er echt geweldig uit, wat een ontzettend gave outfit! Je sieraden vind ik ook heel erg mooi, Jane Kønig maakt altijd van die prachtige items. Malou x

Leuk om te zien. Hele mooie sieraden!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE