MENU

Ambitieuze meiden ontmoeten en shooten

Weekly details

February 6, 2017

Afgelopen week was een relatief rustige week voor mij. Ik had maar een paar afspraken en shoots staan. M’n werk is wel heel erg afwisselend en dat vind ik ook leuk eraan. Ik heb het er deze week ook een paar keer over gehad met verschillende mensen hoe ik het niet zou volhouden bij een ‘9 tot 5’ kantoorbaan. Respect voor mensen die dat wel kunnen!

Dinsdag had ik afgesproken met Ramona van Het Aapje. Zij is een super getalenteerde copywriter die mij gaat helpen met wat teksten op m’n blog. We hebben elkaar ontmoet via de Facebookgroep Ambitieuze Meisjes waarin ik een oproepje had gedaan voor barterdeals. Na een gezellig kennismakingsgesprek zijn we wat foto’s gaan maken in Rotterdam. Daar vonden we onder andere deze kleurrijke locatie!

Vrijdag ging ik weer shooten met Emilie in Amsterdam. We hebben weer 4 looks geschoten, waarvan er een aantal waren voor een leuke samenwerking met Manfield. De foto’s kunnen jullie de komende tijd op haar blog en Instagram bekijken. Ze komen ook deze week op de Instagram van Manfield.

‘s Middags had ik afgesproken met Jill van Tech in Heels bij SLA in Den Haag. We hebben voor haar blog wat foto’s gemaakt waar ze aan het werk is. Daarna zijn we nog gezellig blijven hangen en kletsen over het bloggersleven.

Zaterdagmiddag ging ik met een aantal meiden bij Warung Mini in Den Haag eten. Saoto soep, super lekker!

De overige dagen was het rustig qua afspraken, dus heb ik heel veel vooruit kunnen werken voor m’n blog. Deze week komt er daarom weer elke dag een blogpost online, waaronder een aantal shoots en weer een boekreview!

Volg mij op Bloglovin’ en Facebook om niks te missen! ?

Comments

Ha! Kom er nu pas achter dat ik hier sta :) Wat leuk!! Was gezellig José en de foto’s zijn helemaal top. Snel weer!

Je hebt weer prachtige foto’s gedeeld, fijne avond nog!

Super leuk Jose! Ik heb zelf een 9 tot 5 baan én daarnaast mijn fotografie nog, dus ik bekijk het van beide kanten een beetje, haha.
Hele toffe week heb je gehad!

Oeh, fulltime? Ik werk wel 1 dag per week van 9 tot 5 op kantoor, vind dat nog wel te doen en zie het als een leuke afwisseling.

Comment

CLOSE