MENU

Afgestudeerd!!

Personal

May 25, 2016

Jose

Hi! Sorry voor deze late update, ik was niet van plan om anderhalve week afwezig te zijn, maar zo is het gewoon even gelopen. Aan de titel van deze post kan je al lezen waarom en vandaag vertel ik je wat er de komende tijd op de planning staat!

Afgestudeerd!

Vorige week dinsdag was het eindelijk zover, ik mocht afstuderen! Het Pinksterweekend ervoor was ik nog op kamp met de jongeren van de kerk. Op maandagmiddag waren we terug en de dag erna had ik meteen m’n afstudeerpresentatie en verdediging. Het was nog even spannend of ik wel genoeg tijd had om voor te bereiden op kamp, maar dat ging gelukkig wel goed. Dinsdag presenteerde ik mijn onderzoek aan familie en vrienden en verdedigde ik m’n scriptie voor m’n begeleiders. Het ging allemaal heel soepel en nu ben ik afgestudeerd! Master of Science, yesss ??! Ik heb hier echt lang naar uitgekeken, dus ben nu super blij dat ik klaar ben. Geen tentamens, geen rapporten schrijven, geen verplichtingen, yayy!

De dagen erna gingen als een waas voorbij. Ik heb m’n kamer opgeruimd, de eeuwige strijkstapel afgewerkt, maar heb vooral veel in bed gelegen en series ingehaald. Mijn computer ging op dezelfde dag als m’n afstuderen soort van stuk (gelukkig in de avond pas), hij ging helemaal niet meer aan, dus werken ging niet. Ik had wel een paar blogposts van tevoren klaar staan die ik vanaf de laptop had kunnen publiceren, maar ik had eigenlijk weinig zin om te bloggen. Ik heb dus even écht rust genomen voor een weekje.

En nu?

Nu een week later ben ik weer volop bezig met afspreken, shooten en editen. Ik heb wat shoots met bloggers gepland staan en hopelijk blijven er leuke opdrachten komen. Een vaste baan vinden naast het fotograferen heeft pas zin in september, want er staan veel vakanties op de planning. Voor nu blijf ik lekker fotograferen en genieten van de vrijheid! Ik ben op zoek naar een nieuwe layout voor m’n blog, eentje die veel beter werkt op de mobiel. Ook ben ik een lange wishlist aan het maken met foto/filmapparatuur waar ik voor ga sparen. Verder moet ik maar eens die brieven van de Belastingdienst gaan lezen en m’n administratie leren bijhouden. Het is nu tijd om de dingen te doen die ik allemaal had uitgesteld tot na het afstuderen: leuke dingen en volwassen dingen.
Gisteren heb ik geschommeld en op klimrekken gespeeld in de speeltuin met medeblogger Dalinka. Laten we maar beginnen met de leuke dingen.

Comments

Wauw wat goed, gefeliciteerd! Lekker genieten van de komende tijd en van alle leuke dingen en grotemensendingen ;).

Had ik je überhaupt gefeliciteerd bedenk ik me nu? Haha in ieder geval gefeliciteerd! Een weekje even bijkomen en series inhalen is officieel toegestaan als je afgestudeerd bent;-) En schommelen uiteraard ook. Dat mag sowieso altijd haha.

Goed bezig!! Gefeliciteerd! -x

GEFELICITEERD! Spannend zeg nu je klaar bent.. Eerst maar even lekker bijkomen, niet? :) Tot shoots, ik heb er al zin in. X

Wat goed! Van harte gefeliciteerd! Liefs

Super zeg, gefeliciteerd!! Welke studie heb je trouwens gedaan? Haha, geweldig, naast de volwassen dingen lekker in de speeltuin schommelen ;) Geniet van de komende periode! X

Dankjewel! Voor m’n Bachelor deed ik Bouwkunde, voor m’n Master: Science Communication. :)

Zo’n leuk fototje van jou! Gefeliciteerd, wat een opluchting dat je geslaagd bent, lijkt me. X

Yay, wat fijn! Gefeliciteeerd! Geniet er lekker van nu :) Liefs

Gefeliciteerd! Heerlijk om even lekker series te kijken en te ontspannen :)

Gefeliciteerd met je afstuderen! Wel balen dat je computer nog kapot ging.

Wat fijn, gefeliciteerd! WIIEEHOO! En hoera voor die fijne en leuke planning voor de komende tijd. Geniet ervan, dik verdiend!

Supertof! Gefeliciteerd en geniet van je vrije weekjes :)

Comment

CLOSE