MENU

63-urige werkweek..

Weekly details

May 22, 2017

Afgelopen week was een drukke week met onder andere een fashion show en een bruiloft. Hierdoor heb ik een 63-urige werkweek gehad. Normaal werk ik tussen de 46-50 uur, wat ook veel is, maar dit was écht een drukke week.

Hema, Amsterdam

Maandagochtend gingen Emilie en ik weer shooten voor haar blog. We waren vroeg begonnen en hadden tussendoor tijd om ergens wat te drinken. Ook handig voor het omkleden! Daarna ging ik door naar een afspraak bij de Hema, waar ik een hele toffe samenwerking mee ga doen. Dat zullen jullie vast nog wel voorbij zien komen hier en op mijn Instagram.

NFS fashion show 2017

Dinsdag fotografeerde ik een fashion show in Rotterdam. Ik twijfelde eigenlijk heel erg of ik moest gaan of niet omdat ik best wel moe was en er nog een volle week op de planning stond, maar uiteindelijk was ik toch gegaan en ik heb er geen spijt van! Ik had echt wel een leuke en gezellige avond! De foto’s heb ik zaterdag al hier geplaatst.

Bruiloft fotografie

Woensdag had ik een kantoordag thuis: ik had veel video’s te editen voor de vloggers. Ook ging ik heel even de stad in om nieuwe Toms te halen voor de bruiloft van vrijdag. Dat zijn tot nu toe de enige schoenen waar ik zonder moeite de hele dag op kan lopen en die er enigszins netjes uitzien.

Donderdag werkte ik weer op het architectenbureau en vrijdag had ik dus een bruiloft. Daar fotografeerde ik van half 8 ‘s ochtends tot half 12 ‘s avonds. Een super lange dag dus! Ik vond het heel leuk om te doen, de bruiloft was heel mooi, maar het was ook wel vermoeiend. Ik merkte het niet als ik aan het werk was, maar als ik tussendoor heel even kon zitten zakte ik echt in. Ik had afgelopen weekend ook spierpijn ofzo van al het gesjouw met m’n cameraspullen, hahah, echt erg. Ik heb wel weer veel geleerd van zo’n dag en ik hoop echt meer bruiloften te fotograferen nog dit jaar!

T&C Haus, Den Haag

Zaterdag moest ik nog de laatste dingetjes editen voor Sanny vlog. Nu ik 3 vaste klanten heb merk ik dat ik soms wel een beetje krap kom te zitten qua tijd. Gelukkig lopen we voor alledrie een week achter, waardoor ik redelijk op m’n eigen tempo kan werken en niet alles op 1 dag hoef af te hebben.

‘s Middags had ik afgesproken met vriendinnen om te lunchen bij T&C Haus in Den Haag. Daarna hebben we op een terras nog wat gedronken. Heerlijk in de zon!

Komende week hoop ik het rustig aan te doen, maar volgens mij lukt dat nog niet helemaal. Ik moet vooral veel editen: fotoshoots, vlogs en een video, maar heb ook een aantal shoots waardoor er weer werk bijkomt. Het houdt niet op! ?

Comments

Wauw, druk weekje! Ben benieuwd naar je Hema samenwerking en de foto’s van de bruiloft! Kan me wel voorstellen dat je na zo’n dag spierpijn hebt, haha ;)

xx Alex

wat heb jij hard gewerkt! maar wel hele toffe dingen en mooie foto’s. x

Wat een fijne maar drukke week!
Van half 8 tot 12 uur ‘s avonds lijkt me inderdaad best pittig maar ik denk wel dat je er veel waardering voor terug krijgt! Hopelijk kun je deze week wat bij tanken:).

Zo, dat klinkt als een drukke week! Ik heb je een mailtje gestuurd trouwens :)

Dat klinkt inderdaad als een drukke week. Wel gaaf dat de zaken zo goed gaan :) Ik ben heel benieuwd naar je samenwerking met Hema :)

Comment

CLOSE