Over mij

josechan

Hi, ik ben José en wie ben jij?

Als fotograaf ben ik namelijk altijd super nieuwsgierig naar de persoon zelf. Vervolgens kijk ik hoe ik jou het beste kan vastleggen op beeld. De interactie met de persoon is voor mij heel belangrijk. Want het gaat niet alleen om mooie plaatjes van jezelf, het gaat er vooral om te laten zien wie jij bent.

Ik ben José Chan, 25 jaar en ik woon in Den Haag. Fotograferen zit diep. Het is iets waar ik een enorme passie voor heb. Ik heb er niet speciaal voor gestudeerd. Sterker nog: ik heb Bouwkunde aan de TU Delft gedaan. Deze studie hielp me wel heel goed om mijn gevoel voor verhoudingen en composities verder te ontwikkelen. Eigenlijk heb ik veel dingen opgepikt door eindeloos Youtubefilmpjes over fotograferen te bekijken. Vervolgens heb ik mijzelf de skills aangeleerd door alles in de praktijk te brengen. Met de camera heb ik inmiddels heel veel meters gemaakt. En meer dan dat: het is mijn werk geworden.

Kortom, ik ben heel blij dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. Maar ik ben vooral heel dankbaar. Omdat fotograferen zo inspiratievol is, en omdat het mij zoveel brengt. Mensen blij maken met mooie fotoshoots en portretten. Om deze fotovibes aan anderen mee te geven, blog ik er ook over. Om anderen te inspireren hetzelfde te doen. De fotografieskills die ik heb, deel ik met liefde met iedereen. Zoals ik sowieso graag dingen deel met mensen. Nou ja, vooruit, mijn familie, vriend en viool hou ik liever voor mezelf.

Ik ben José en ik heb me met veel plezier aan je voorgesteld. Ik ben heel benieuwd naar jou. Dus als je jezelf op je mooist op foto’s wilt vastleggen, kijk dan hier hoe je dat kunt regelen.

Ben je meer iemand die achter de camera staat en kan je nog wel wat extra tips & tricks van mij gebruiken? Lees mijn blogs en you will be inspired!

Zie je snel!

X