OVER MIJ

josechan

HI!

Ik ben José, 27 jaar en ik woon in Den Haag. Zoals je kan zien is fotograferen iets waar ik een enorme passie voor heb. Het liefst fotografeer ik mensen. Fotografie is voor mij meer dan alleen het vastleggen van herinneringen. Het is een manier om mensen te helpen, zich zelfverzekerder te laten voelen en zichzelf te durven laten zien. Ik hou ervan om mensen te laten stralen op de foto.

Ik heb er niet speciaal voor gestudeerd. Sterker nog: ik heb Bouwkunde en Wetenschapscommunicatie aan de TU Delft gedaan. Maar ik geloof dat je nooit dingen voor niets leert. Zo heeft Bouwkunde mij geholpen om de creatieve kant in mij verder te ontwikkelen en heeft Wetenschapscommunicatie ervoor gezorgd dat ik de marketing- en communicatiekant van mijn werk als ondernemer begrijp.

Ik ben super dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. Om anderen te inspireren hetzelfde te doen, blog ik over fotografie, mijn leven als fotograaf en maak ik ook video’s met fotografietips.

In mijn vrije tijd hou ik van lezen, piano spelen, muziek luisteren, shoppen en series kijken. Als het kon, deed ik het allemaal tegelijk ;-).

Ik heb me met veel plezier aan je voorgesteld. Ik ben heel benieuwd naar jou. Wil je je door mij laten vastleggen? Kijk dan hier hoe je dat kunt regelen.

Ben je meer iemand die achter de camera staat en kan je nog wel wat extra tips & tricks van mij gebruiken? Lees mijn blogs, bekijk mijn video’s en get inspired!