BLOGGER SHOOTS

Kan jij wel wat extra handen en ogen gebruiken bij het maken van outfitfoto’s?

Ik werk al sinds 2014 met fashion en lifestyle bloggers samen om mooie foto’s te maken voor hun blog. Bij mij gaat het erom dat we foto’s maken die je stijl, je brand, je blog, kortom JOU weerspiegelen. Foto’s geven een eerste indruk en je wilt toch het beste van jezelf laten zien? Ik geloof daarom dat het hebben van foto’s van goede kwaliteit op je blog een múst is en jouw blog echt naar een hoger niveau kan tillen.

I shoot, you shine!

1 outfit: €50 incl. BTW

1 locatie, ~30 min. shooten, 10-12 bewerkte foto’s

2 outfits: €95 incl. BTW

2 locaties, ~60 min. shooten, 10-12 bewerkte foto’s per outfit

3 outfits: €140 incl. BTW

3 locaties, ~90 min. shooten, 12-15 bewerkte foto’s per outfit

4 outfits: €180 incl. BTW

4 locaties, ~120 min. shooten, 12-15 bewerkte foto’s per outfit

De outfits worden achtereenvolgens geshoot op een dag. Buiten Den Haag worden reiskosten in rekening gebracht.
Let op: deze tarieven gelden alleen voor bloggers (met het oog op mogelijk langdurige samenwerkingen). Portretfoto’s hebben een ander tarief. 

FAQ

 • Wie kiest de locaties uit? Dat kunnen we samen doen. Als jij al wat locaties in gedachten hebt gaan we daarheen. Als je niks weet kunnen we samen kijken wat het beste bij jouw stijl past.
 • Hoe bereken je de reiskosten? Ik reis met het OV vanaf Den Haag. De reiskosten heen en weer tussen thuis en de locaties worden in rekening gebracht. Binnen Den Haag reken ik geen reiskosten.
 • Hoe ziet een shoot eruit? Het is altijd heel gezellig en relaxed. We spreken ergens af en lopen samen naar de eerste locatie. Daar zoeken we een goed plekje uit (ergens met mooi licht!) en maken we ons klaar. Ik laat je weten waar je moet staan, wat ik aan het fotograferen ben, wat leuke poses zijn en waar je heen moet kijken. Tussendoor laat ik je zien wat we samen hebben neergezet.
 • Waar kleed ik me om? Er zijn verschillende opties: je kan je omkleden in een café/hotel/kledingwinkel in de buurt, of in je auto of gewoon op straat (bijv. in een rustig hoekje).
 • Hoe worden de foto’s bewerkt? Allereerst wordt de basis gelegd in Lightroom: helderheid, contrast, kleuren etc. Daarna worden de foto’s één voor één in Photoshop bewerkt, daar waar nodig is (afleidende sigaretten op de grond, pukkeltjes, een haar in je gezicht). Voilà, mooie foto’s. ✨
 • Waarom krijg ik niet de foto’s in RAW? RAW foto’s móeten bewerkt worden. Zonder bewerking zijn ze onbruikbaar en het bewerken is deel van het hele proces, dus ook de reden waarom je voor mij als fotograaf kiest. De foto’s die je ziet weerspiegelen mijn stijl als fotograaf. Dat is inclusief het fotograferen én de bewerking.
 • Waarom krijg ik niet alle foto’s? De foto’s moeten bewerkt worden en dit wordt met veel liefde en aandacht gedaan. Wel kost dit tijd. Om alle foto’s tot op detailniveau te bewerken kost veel tijd. Voor een blogpost zijn 10-15 foto’s ook genoeg. Mocht je meer foto’s nodig hebben dan je hebt gekregen, kan je dit tegen een vergoeding krijgen vanaf €10 per foto. Een kanttekening: Vaak stuur ik meer foto’s dan beloofd, puur omdat ik zó enthousiast ben en niet kan kiezen..
 • In welke resolutie krijg ik de foto’s? Je krijgt de foto’s in hoge resolutie: 2700 x 1800 px.
 • Hoe worden de foto’s naar mij opgestuurd? Je krijgt de JPEG-foto’s via WeTransfer.
 • Hoe lang duurt het voor ik de foto’s krijg? Meestal krijg je de foto’s binnen 1 à 2 weken. Mocht je een set foto’s voor een bepaalde datum nodig hebben, kan je dat vantevoren aangeven.
 • Is dit alleen voor fashion bloggers? Nee, zeker niet. Ook als je een lifestyle blog hebt of zelfs een tech blog, kan je mij inhuren voor foto’s. Wel zijn dit speciale tarieven voor bloggers. Als je eenmalig portretfoto’s zoekt, gelden andere tarieven.

Hieronder kan je mijn beschikbaarheid zien. Leg je agenda ernaast en stuur me een berichtje om een datum af te spreken. Ik reageer meestal binnen 1-2 werkdagen!

 

Let’s shoot!