Misschien had je bij de wekelijkse updates in april en mei al gezien dat ik een aantal keer bij de winkel JOZ Amsterdam was om te shooten. Vandaag laat ik je het resultaat zien van deze samenwerking!

JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José Chan JOZ Amsterdam, by José ChanJOZ Amsterdam, by José Chan

We hebben foto’s gemaakt voor op hun nieuwe website: foto’s van het interieur van de 2 winkels, van het team, van een aantal producten en ook lifestyle/streetstyle foto’s in setjes kleren uit de winkel. In totaal zijn we er 3 dagdelen mee bezig geweest. Het team van JOZ was altijd super gastvrij en gezellig. Dat maakte het extra leuk om te doen! Dit was voor mij de eerste keer zo’n samenwerking met een winkel, maar zeker niet de laatste keer. Ik vind het leuk om winkels zo te helpen met foto’s voor hun website en social media, dus ik ga dit soort opdrachten zeker vaker doen.

6 Comments

  1. Wat een toffe foto’s heb je gemaakt. En inrichting van de winkel ziet er echt mooi uit.

  2. Wat een prachtige foto’s! En wat een fijn winkeltje! Daar ga ik binnenkort wel een bezoekje aan brengen!

  3. De foto’s zijn zo leuk geworden! Heel leuk dat ze er allemaal lachend op staan :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.