We gaan even terug naar eind april toen ik een weekje in Londen was met m’n nichtje. Gezien we 2 jaar geleden al een weekje samen in Londen waren geweest en toen al veel bezienswaardigheden hadden bezocht, hadden we niet veel plannen. Ik besloot dus om een aantal fotoshoots te doen met modellen in Londen. Het was niet moeilijk om mensen te vinden, lang leve social media ;-).

De eerste shoot die ik had was met Linda. We hadden afgesproken bij Notting Hill. Ik wist nog van de 2 jaar geleden dat daar wat leuke pastelkleurige huizen waren. En you know me, ik shoot graag voor mooie gevels! We hebben daar dus wat rond gelopen en wanneer we iets leuks zagen hebben we wat geshoot, super casual, maar zo leuk! Linda heeft ook een hele fiijne ‘posing flow’. Ik wou dat ik een behind the scenes filmpje daarvan had, want daar kunnen veel modellen (én fotografen) nog wat van leren!

3 Comments

  1. Wauw, wat een mooie foto’s! Ik maak zelf veel productfoto’s, maar probeer me nu te ontwikkelen in het fotograferen van mensen :). Ik ben dan ook heel benieuwd welke lens je hier gebruikt hebt en welke instellingen? Ik vind het heldere en scherpe resultaat namelijk zo mooi!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.