Patches blouse zara, jeans, Miss Confidential, Emilie de la Court, Amsterdam Patches blouse zara, jeans, Miss Confidential, Emilie de la Court, Amsterdam Patches blouse zara, jeans, Miss Confidential, Emilie de la Court, Amsterdam Patches blouse zara, jeans, Miss Confidential, Emilie de la Court, Amsterdam Patches blouse zara, jeans, Miss Confidential, Emilie de la Court, Amsterdam

Nu het echt lente is heb ik heel veel zin om vaak buiten te zijn en te shooten. Het is een stuk warmer, meer kleur in de outfits en het licht is mooi. En wat mij echt blij maakt is om zonder jas buiten te kunnen lopen ?☀.

Deze foto’s met Emilie waren gemaakt toen het nog best koud was, maar we hadden geluk met het licht op dit plekje. Je ziet meteen een verschil met foto’s in hartje winter. Vandaag gaan we weer outfits shooten. Er is regen voorspeld in de middag, maar wij shooten ‘s ochtends vroeg omdat het nu licht genoeg is in de ochtend. Ik heb ‘s middags wel nog een shoot met Kelpa, dus hopelijk blijft het lang genoeg droog.

10 Comments

  1. Wat een gave outfit en supermooie foto’s! Veel plezier met shooten vandaag :) Ik zal voor jullie duimen dat het meevalt met de regen vanmiddag.

  2. Mooi weer! Het witte in haar outfit maakt het ook gelijk een stuk lichter, love it. Hopelijk kan je een beetje langs de regen shooten, good luck <3

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.