Emilie de la Court, by José Chan Emilie de la Court, by José Chan Emilie de la Court, by José Chan Emilie de la Court, by José Chan

Ik zet de laatste tijd weinig bloggershoots op m’n blog. Niet omdat ik ze niet meer doe, maar meer omdat ik er niet meer aan toe kom doordat ik zelf steeds druk bezig ben met content creëren qua fotografietips en reviews enzo. Toch wilde ik deze shoot met Emilie wel hier laten zien, omdat ik op Instagram op de foto die ik van deze shoot had geplaatst mega veel positieve reacties had gekregen. Ja, ik hou echt van outfitfoto’s maken! Zeker wanneer het licht, de locatie samen met de blogger en de outfit zo goed bij elkaar passen. Het plaatje klopt dan gewoon helemaal. Zo fijn!

9 Comments

 1. Wauw, héél gaaf! Ik heb wel een vraagje (wat misschien ook weer leuk is voor een nieuw artikel met voor en na foto’s? :) ). Als je de foto’s hebt gemaakt, zijn ze dan al meteen (bijna) zo mooi? Of heeft het aanpassen van de kleuren of belichting in photoshop zoveel effect? Ik vraag me namelijk af of het slim is om me te verdiepen in photoshop of een goedkopere versie daarvan. Misschien haal ik dan meer uit mijn foto’s!

  Ik geloof dat ik best vaak reageer met een nieuw idee voor een artikel, haha. Kijk maar of je ‘m kunt gebruiken. En mocht je ooit eens geen inspiratie hebben voor nieuwe fotografie-artikelen, dan mag je altijd mailen, haha! Ik heb altijd een overload aan ideeën.

  • Joos Reply

   Ha, leuke vraag! Er verandert aardig wat hoor bij het bewerken. Ik zal straks wel een before en after op m’n Facebook plaatsen van deze shoot. En ik kan er ook wel een artikel van maken! Ik werk voornamelijk in Lightroom voor het aanpassen van belichting en kleur. Photoshop gebruik ik voor het retoucheren van de huid. Ik kan Lightroom echt aanraden als je een bewerkingsprogramma zoekt.
   Hahah, je mag zeker vaker reageren met ideeën!! Mijn ideeën raken wel vaker op hahah, dus dan ga ik je mailen. Nu over naar m’n Facebook voor de voor en na foto!

 2. Ah wat mooi met die gele bloemen op de achtergrond! Het plaatje is echt compleet inderdaad :)

 3. Wauw. Zulke fijne foto’s weer. <3 Door dit soort foto's wil ik zelf ook veel meer gaan fotograferen en mezelf echt verbeteren. Zodat ik hopelijk ooit zulke fijne foto's als jij kan maken..

 4. Prachtige foto’s weer, maar daarnaast ook conplimenten naar Emily, wat zie je er altijd prachtig uit!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.